Νέα καθυστέρηση για το F2P Shooter της Ubisoft, XDefiant

Η κυκλοφορία του XDefiant, του free-to-play arena-shooter της Ubisoft θα καθυστερήσει εκ νέου μιας και έχασε την κυκλοφορία του Μαρτίου.

Το FPS θα καθορίσει τώρα μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας μετά τη διεξαγωγή ενός επερχόμενου stress test για να δοκιμαστούν οι servers του. Παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε στα μέσα του 2021, η ανάπτυξη του παιχνιδιού αντιμετώπισε καθυστερήσεις και προσαρμογές, με την preseason του να είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο και στη συνέχεια να δέχεται αναβολή για περαιτέρω βελτιώσεις.

H ανακοίνωση έγινε μέσω μιας ανάρτησης στο X:

Αρχικά, με κλάσεις εμπνευσμένες από τίτλους όπως το The Division και το Splinter Cell, το XDefiant επέκτεινε το roster του για να συμπεριλάβει χαρακτήρες από το Watch Dogs και το Far Cry. Παρά το γεγονός ότι προσέφερε γρήγορο gameplay και ικανοποιητικούς μηχανισμούς, το παιχνίδι πάλεψε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή ταυτότητα μέσα στο είδος, αφήνοντας ορισμένους παίκτες απογοητευμένους κατά τη διάρκεια πρώιμων δοκιμών.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το XDefiant είναι ένα επερχόμενο Free-to-play Shooter από την Ubisoft το οποίο θα διαθέτει μια ποικιλία από φατρίες και τάξεις από άλλα παιχνίδια της εταιρείας, καθεμία με τις δικές της μοναδικές ικανότητες και όπλα. Το παιχνίδι τοποθετείται σε μια μελλοντική εκδοχή των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου οι παίκτες συμμετέχουν σε γρήγορους, ομαδικούς αγώνες πολλών παικτών σε διάφορους χάρτες και game modes.

Τον Μάρτιο του 2022, το παιχνίδι κατατάχθηκε ως παιχνίδι των Ubisoft Originals, εγκαταλείποντας τον τίτλο ‘Tom Clancy’s’ καθώς αναμένεται να περιλαμβάνει χαρακτήρες και από άλλα franchise της Ubisoft.

Απ’ότι φαίνεται λοιπόν, το XDefiant δεν είναι ακόμα έτοιμο καθώς η εταιρεία δεν είναι σίγουρη για την απόδοση των Servers της αλλά και την γενικότερη επιτυχία του.