Όροι χρήσης

Η παρούσα σελίδα απευθύνεται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας Alttab.gr (εφεξής η “Ιστοσελίδα”). Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση σας της Ιστοσελίδας, παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά:

Αποδοχή των Όρων:

Η πρόσβαση και η χρήση της Ιστοσελίδας υποδηλώνει την αποδοχή σας των παρόντων όρων και προϋποθέσεων. Εάν διαφωνείτε, παρακαλούμε να μην συνεχίσετε τη χρήση της Ιστοσελίδας.

Περιγραφή της Υπηρεσίας:

Η Ιστοσελίδα παρέχει περιεχόμενο σχετικό με τεχνολογία, βιντεοπαιχνίδια και την βιομηχανία με την μορφή άρθρων, κριτικής, βίντεο και livestreams. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να τερματίσουμε οποιαδήποτε υπηρεσία ή λειτουργία χωρίς προειδοποίηση και αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας:

Ολοκληρωτικό το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων, αρχείων ήχου, video clips, λογισμικού, και κώδικα, είναι προστατευμένο από πνευματικά δικαιώματα.

Χρήση Επισκέπτη/Χρήστη:

Η περιήγηση στην Ιστοσελίδα ως επισκέπτης επιτρέπεται, αλλά η πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες ή λειτουργίες μπορεί να απαιτεί εγγραφή ή ειδικά δικαιώματα. Στην παρούσα Ιστοσελίδα, απαγορεύονται ρητά διαθέσεις, συνομιλίες, συμπεριφορές και τακτικές που έχουν να κάνουν με:

  • Ρατσισμό
  • Σεξισμό
  • Πολιτικές ιδιολογίες
  • Εγκληματικά πρότυπα

Οποιοδήποτε περιεχόμενο σχετικό με τα παραπάνω θα διαγράφεται από την Ιστοσελίδα.

Εγγραφή και Λογαριασμός:

Εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε λογαριασμό, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των διαπιστευτηρίων σας και των δραστηριοτήτων στον λογαριασμό σας.

Περιεχόμενο Χρήστη:

Κατά τη χρήση υπηρεσιών που επιτρέπουν την αναρτημένη πληροφορία από χρήστες, αναγνωρίζετε ότι μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητη αξιολόγηση από τους διαχειριστές.

Περιορισμός Ευθύνης:

Η Ιστοσελίδα παρέχεται “ως έχει” χωρίς οποιαδήποτε εγγύηση ή εκφραζόμενη ή σιωπηρή. Δεν φέρουμε ευθύνη για απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση της Ιστοσελίδας.

Πολιτική Απορρήτου:

Η πολιτική απορρήτου μας περιγράφει πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας.

Τροποποίηση των Όρων:

Οι παρόντες όροι μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η συνεχιζόμενη χρήση της Ιστοσελίδας μετά από τυχόν τροποποιήσεις αποτελεί αποδοχή των αλλαγών.

Επικοινωνία:

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω του e-mail: contact[at]alttab.gr.

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα Alttab.gr.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Δεκεμβρίου 2023

_