Ποιοι Είμαστε

Tο Alttab.gr είναι η μια Ελληνική Ιστοσελίδα ενημέρωσης για θέματα Gaming, τεχνολογίας υπολογιστών και της βιομηχανίας της τεχνολογίας. Ιδρύθηκε το 2015 από τρεις φίλους και λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών και εξελίχθηκε ανωδικά για αρκετά χρόνια πριν κάνει παύση λειτουργίας το 2020. Τώρα, το 2023, το Alttab επιστρέφει όπως το αφήσατε αλλά ανανεώνεται με νέο αίμα, εμπειρίες και ιδέες που έχουν στόχο να σας διασκεδάσουν, να σας ψυχαγωγήσουν και να σας ενημερώσουν.

Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που οι αναγνώστες μας αλληλεπιδρούν με την βιομηχανία και τα αγαπημένα τους βιντεοπαιχνίδια και το κάνουμε είτε με συγγραφή άρθρων, ειδήσεων, κριτικών και αφιερωμάτων γύρω από τον κλάδο.

Αποστολή μας

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με συνεργάτες, PR Agencies και άλλες οργανώσεις, δεσμευόμαστε σε ένα ποιοτικό, αμερόληπτο περιεχόμενο.

Στοχεύουμε να προσφέρουμε περιεχόμενο που έχει ως κύριο σκοπό να σας ενημερώσει και να προσφέρει μια ματιά και μια πιο εμπεριστατομένη γνώμη πριν την απόκτηση κάποιου νέου ή παλιού βιντεοπαιχνιδιού ή προϊόντος τεχνολογίας, παρέχοντας λεπτομερή άρθρα ειδήσεων και κριτικών με έμφαση στην αντικειμενικότητα και προσωπική άποψη των αρθρογράφων μας.

Η ομάδα μας

Δυστυχώς, η αρχική συγγραφική ομάδα του Alttab.gr δεν επέστρεψε να αναλάβει τα ηνία αυτής της νέας προσπάθειας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουμε την βοήθειά τους σε πιο τεχνικά θέματα ή στο να μοιραστούν μαζί μας συμβουλές για την εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Η νέα φλόγα που διατηρεί ζεστή την ύπαρξή μας αποτελείται από αρθρογράφους και μέλη που έχουν μακροχρόνια εμπειρία στον κλάδο και παρακολουθούσαν στενά την εξέλιξη του χώρου ανά τα χρόνια.

Με την επιστροφή μας, επιθυμούμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας και να συνεχίσουμε το έργο από εκεί που το αφήσαμε, κοινοποιώντας ειδήσεις, αφιερώματα και κριτικές στους αναγνώστες μας.

Πάνος Δημητρακόπουλος
Αρχισυντάκτης, Γενικός Διαχειριστής

Το gaming είναι η ζωή του. Με κύριο είδος τα FPS και RPG αναλαμβάνει επιδρομές σε εχθρικές βάσεις μέχρι και επικές περιπέτειες σε φανταστικούς κόσμους. Ωστόσο, το πραγματικό του κόλλημα είναι η διασκέδαση με φίλους. Είτε σε Online Multiplayer είτε σε co-op περιπέτειες, αναζητά πάντα τη διασκέδαση και την απόδραση με την παρέα του.

Γιώργος Τανής
Αρχισυντάκτης
Εύα Αντωνοπούλου
Συντάκτρια

Πολύπλευρη gamer με πάθος για τα MOBA και τα Cozy games. Όταν δεν αντιμετωπίζει προκλήσεις στην καθημερινότητά της, την βρίσκεις να απολαμβάνει τα αγαπημένα της παιχνίδια, ξεφεύγοντας σε έναν κόσμο χαλάρωσης με την αγαπημένη της κουβέρτα.

Κωνσταντίνος Καμινάρης
Μοντάζ
Θύμιος Ροβήλος
Συντάκτης

Λατρεύει το gaming από μικρή ηλικία, απολαμβάνοντας μια ευρεία ποικιλία παιχνιδιών από RPGs μέχρι sports games. Αγαπημένο του παιχνίδι είναι το Red Dead Redemption 2, ενώ απολαμβάνει και πιο χαλαρά παιχνίδια με στόχο την διασκέδαση και την ηρεμία.

Τελευταία ενημέρωση: 04 Ιανουαρίου 2024

_