Ρεκόρ πωλήσεων για το Dragon’s Dogma 2

H Capcom ανακοίνωσε πως το Dragon’s Dogma 2 πούλησε 2,5 εκατομμύρια μονάδες από την κυκλοφορία του μέχρι και σήμερα.

Παρά τα προβλήματα απόδοσης και την ύπαρξη των MTX, το παιχνίδι κατάφερε να πετύχει αξιοσημείωτη αναγνώριση από τους παίκτες ξεπερνώντας τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις σε διάφορες εκδόσεις του, συμπεριλαμβανομένου του Dark Arisen.

Αυτό το ορόσημο περιλαμβάνει πωλήσεις από την αρχική κυκλοφορία του Dragon’s Dogma σε PS3 και Xbox 360 και την επανέκδοση του Dark Arisen σε πολλές πλατφόρμες όπως τα PS4, Xbox One, Switch και PC. Ενώ το Dragon’s Dogma δεν είναι τόσο…εξέχον όσο τα κορυφαία franchise της Capcom όπως το Resident Evil και το Monster Hunter, η επιτυχία του υποδηλώνει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον για τη σειρά.

Σε αυτές τις πωλήσεις συμβάλει και η πρόσφατη ενημέρωση απόδοσης για το Dragon’s Dogma 2 σε όλες τις πλατφόρμες. Η ενημέρωση αντιμετωπίζει τις ανησυχίες των παικτών εισάγοντας οπτικές επιλογές για την εναλλαγή ρυθμίσεων όπως των Motion Blur και Ray Tracing, μαζί με την επιλογή για σταθερό ρυθμό των καρέ σε 30 fps για βελτίωση της σταθερότητας.

Επιπλέον, πλέον δίνεται η επιλογή να ξεκινήσουμε ένα νέο παιχνίδι ακόμα και αν υπάρχει κάποιο save file, αντιμετωπίζοντας τον προηγούμενο περιορισμό της ύπαρξης μόνο ενός save file. Ωστόσο, δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας πως η Capcom ήθελε να βγάλει το παιχνίδι στην ημερομηνία κυκλοφορίας του (22 Μαρτίου) και να μην το καθυστερήσει ώστε να φτιαχτούν όλα τα προβλήματα – μια συνηθισμένη, πλέον, τακτική από τις ΑΑΑ εταιρείες.

Το Dragon’s Dogma 2 κυκλοφορεί σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Η εκδότρια εταιρεία μας έχει προμηθεύσει με έναν κωδικό οπότε αναμένετε και το αντίστοιχο review μας.