Πολιτική Διαγωνισμών

Η παρούσα σελίδα περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σας σε οποιονδήποτε διαγωνισμό που διοργανώνουμε. Συνιστούμε την προσεκτική ανάγνωση των παρακάτω όρων πριν από τη συμμετοχή σας.

1. Έναρξη διαγωνισμού

Οι διαγωνισμοί του AltTab.gr πραγματοποιούνται σε αυθαίρετες ημερομηνίες, και ο τρόπος διεξαγωγής, οι συνθήκες ολοκλήρωσης και ο καθορισμός των νικητών ορίζονται κάθε φορά από το αντίστοιχο άρθρο ανακοίνωσης του διαγωνισμού.

2. Προϋποθέσεις Συμμετοχής

 • Η συμμετοχή σε όλους τους πολιτικούς μας διαγωνισμούς είναι ανοικτή σε όλους τους νόμιμους κατοίκους που πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.
 • Είναι απαραίτητο να είστε άνω των 18 ετών για να συμμετέχετε.
 • Η συμμετοχή σε όλους τους διαγωνισμούς γίνεται μόνο από αναγνώστες/fan της σελίδας, που δεν συμμετέχουν στη συντακτική ή διαχειριστική ομάδα του AltTab.gr και δεν είναι συγγενείς πρώτου ή δεύτερου βαθμού αυτών.

3. Τρόπος Συμμετοχής

 • Για να συμμετάσχετε, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναγράφονται στην ανακοίνωση του διαγωνισμού.
 • Η συμμετοχή προϋποθέτει την αποδοχή των παρόντων όρων και των οδηγιών που έχουν καθοριστεί.

4. Παραλαβή βραβείων

 • Η κατακύρωση των βραβείων γίνεται με βάση τα κριτήρια που ορίζονται για κάθε διαγωνισμό ξεχωριστά. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες κάθε διαγωνισμού.
 • Παίρνοντας μέρος στους διαγωνισμούς, οι συμμετέχοντας αποδέχονται ότι θα παραλάβουν τα δώρα τους μόνο με παράδοση μέσω ταχυμεταφοράς (courier) και πάντα με χρέωση του νικητή/ παραλήπτη. Η αποστολή των δώρων μόνο με courier γίνεται για να διασφαλιστεί η ασφαλής και επιτυχής παράδοση των δώρων προς τους νικητές σε εύλογο χρονικό διάστημα.
 • Μετά την ανακοίνωση των νικητών σε κάθε διαγωνισμό, οι επιτυχόντες έχουν ένα χρονικό περιθώριο ενός μήνα από την ημερομηνία της ανακοίνωσης στο αντίστοιχο άρθρο, προκειμένου να επικοινωνήσουν με τον διαχειριστή της σελίδας. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω προσωπικού μηνύματος στην σελίδα μας στο Facebook για την οριστικοποίηση της παραλαβής του δώρου τους.
 • Σε περίπτωση που παρέλθει το χρονικό διάστημα του ενός μήνα από την ημερομηνία ανακοίνωσης των νικητών, η ευκαιρία παραλαβής του δώρου χάνεται. Τα περισσεύοντα δώρα θα αναδιανέμονται είτε σε επιλαχόντες είτε μέσω νέου διαγωνισμού που θα καθορίζεται από τον διαχειριστή της σελίδας.
 • Το AltTab.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την ποιότητα και το περιεχόμενο των δώρων που προσφέρει στους διαγωνισμούς του. Κάθε συμμετέχων αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για την παραλαβή και τη χρήση των δώρων και απαλλάσσει το AltTab.gr από οποιαδήποτε σχετική ευθύνη.

5. Προσωπικά Δεδομένα

 • Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται κατά τη διάρκεια της συμμετοχής χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς του συγκεκριμένου διαγωνισμού και σύμφωνα με την πολιτική μας περί απορρήτου.

6. Τροποποίηση των Όρων

 • Οι όροι αυτοί μπορεί να υπόκεινται σε τροποποιήσεις χωρίς προειδοποίηση. Οι αλλαγές αυτές θα τεθούν σε ισχύ από τη στιγμή της δημοσίευσής τους σε αυτήν τη σελίδα.

Τελευταία ενημέρωση: 18 Ιανουαρίου 2024

_