Με τέσσερα Hero Talent Trees το νέο expansion του WoW

Η Blizzard μας αποκάλυψε μερικά από τα Hero Talents που θα περιλαμβάνονται στο νέο expansion του World of Warcraft: The War Within.

Τα Hero Talents είναι νέα, αυτοτελή skill trees στα οποία οι παίκτες θα μπορέσουν να τα ξεκλειδώσουν όταν φτάσουν στο level 71. Τα Hero Talents στηρίζονται στις ικανότητες και στα ταλέντα των classes που έχουμε διαλέξει. Υπάρχουν τρία Hero Talent trees για κάθε class (εκτός από τους δρυίδες που έχουν τέσσερα και ο demon hunter δύο). Κάθε εξειδίκευση έχει δύο Hero Talent trees μεταξύ των οποίων μπορούν να επιλέξουν και καθένα από αυτά τα δέντρα είναι διαθέσιμο ως επιλογή για δύο εξειδικεύσεις. Για παράδειγμα, οι πολεμιστές έχουν τρεις επιλογές δέντρων Hero Talent: Slayer, Colossus και Mountain Thane, Fury έχει πρόσβαση στο Mountain Thane και το Slayer, Protection έχει πρόσβαση στο Mountain Thane και το Colossus και το Arms έχει πρόσβαση στο Colossus και το Slayer.

Θέλουμε οι παίκτες να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν το Hero Talent Tree που αυτοί πραγματικά θέλουν. Στόχος μας είναι και οι δύο επιλογές να αισθάνονται εξίσου αποτελεσματικές στα raid dungeons, στο Mythic+ και στο PvP. Εργαζόμαστε για να αποφύγουμε ικανότητες ή μπόνους στο Hero Talents που θα μπορούσαν να κάνουν ένα συγκεκριμένο δέντρο να αισθάνεται «απαιτούμενο» για δραστηριότητες όπου μπορούμε. Γνωρίζουμε ότι για ορισμένους παίκτες, το να δίνουν προτεραιότητα στη συνολική απόδοση είναι το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς, ακόμα κι αν η διαφορά μεταξύ των επιλογών φαίνεται μικρή. Δεν πειράζει, αλλά η διατήρηση της ισορροπίας του Hero Talent είναι μια από τις προτεραιότητές μας, ώστε οι παίκτες να μπορούν να παίζουν αυτό που προτιμούν και να είναι ακόμα βιώσιμοι σε οποιοδήποτε περιεχόμενο.

Το νέο expansion του WoW: The War Within θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024!