Αποκαλύφθηκαν τα 2024 roadmaps των WoW & WoW Classic

Η Blizzard έδωσε στην δημοσιότητα τα roadmaps για το έτος 2024 των World of Warcraft και WoW Classic.

Για το World of Warcraft μπορούμε να περιμένουμε τρεις πρόσθετες ενημερώσεις περιεχομένου στο Dragonflight που θα προηγηθούν του Expansion The War Within στα τέλη του καλοκαιριού (ή στις αρχές του φθινοπώρου). Αυτές οι ενημερώσεις θα ολοκληρώσουν την αφήγηση της τρέχουσας επέκτασης, ενώ θα δημιουργήσουν τις βάσεις για την επόμενη, με την 4η σεζόν να επιστρέφει στα Dungeons, τα raids και open world περιεχόμενο.

Η επέκταση War Within, μέρος της τριλογίας Worldsoul Saga, εισάγει το υπόγειο βασίλειο του Khaz Algar, με νάνους και τους νέους Horde που ονομάζονται Earthen, μαζί με αυξημένα levels, νέες ζώνες, δραστηριότητες, ταλέντα, dungeons και ένα νέο raid.

Tο World of Warcraft Classic ετοιμάζεται για την beta του Cataclysm, μια διχαστική επέκταση που άλλαξε σημαντικά τα θεμελιώδη στοιχεία του παιχνιδιού και είχε προγραμματιστεί να φτάσει κάποια στιγμή το χειμώνα. Οι παίκτες που ενδιαφέρονται για τη δοκιμή beta του Cataclysm Classic μπορούν να επισκεφθούν το wowclassic.blizzard.com για να δοκιμάσουν να αποκτήσουν πρόσβαση.

Οι εικόνες του roadmap δίνονται παρακάτω:

World of Warcraft 2024 roadmap

World of Warcraft Classic 2024 roadmap