Τα Transformers ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Overwatch

Το Overwatch 2 συνεχίζει τις συνεργασίες του με άλλα franchises, με την επόμενη μεγάλη από αυτές να είναι ένα crossover με τα Transformers.

Κάποιοι ήρωες του παιχνιδιού θα μεταμορφωθούν σε εμβληματικούς Autobots και Decepticons. Οι χαρακτήρες Reinhardt και Ramattra συγκεκριμένα θα έχουν τις εμφανίσεις των Optimus Prime και Megatron αντίστοιχα, ο Bastion θα γίνει Bumblebee και η Illari θα μεταμορφωθεί σε Arcee. Φυσικά, αυτή την ανακοίνωση ακολούθησε και ένα νέο trailer.

Η συνεργασία αυτή ήταν ένα πολυαναμενόμενο project για την ομάδα ανάπτυξης, όπως δήλωσε και ο Bobby Kim της Blizzard Korea, που θυμήθηκε την παιδική του ηλικία όταν παρακολουθούσε τους Transformers στην τηλεόραση.

Ο Kim περιέγραψε την προσπάθεια του να διατηρήσει την αυθεντικότητα του Optimus Prime στη σχεδίαση του Reinhardt, ενώ η character designer Ana Martínez, μίλησε για την πολυπλοκότητα του Bumblebee Bastion. Τα Skins κυκλοφορούν από σήμερα και θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 22 Ιουλίου 2024, δίνοντας στους παίκτες αρκετό χρόνο να αποφασίσουν αν θα τις αγοράσουν.