Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Valiant Hearts: Coming Home

Η Ubisoft και η Old Skull Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Valiant Hearts: Coming Home. Μαζί έδωσαν στην δημοσιότητα και το αντίστοιχο trailer.

Το παιχνίδι, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε για iOS και Android στις 31 Ιανουαρίου 2023, είναι μια συνέχεια του αγαπημένου Valiant Hearts: The Great War. Οι παίκτες θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι μέσα από τα χαρακώματα, λύνοντας γρίφους, πλοηγούμενοι στο χάος και βοηθώντας τους τραυματίες ανάμεσα στους φρικτούς πολέμους.

Το Valiant Hearts: Coming Home συνεχίζει την ιστορία δύο αδελφών που επιβιώνουν στις χαράδρες του Α’ παγκόσμιου πολέμου, αναζητώντας την επιβίωση και την επανένωση. Οι παίκτες θα συναντήσουν νέους ήρωες καθώς προχωρούν, ενώ θα μοιράζονται τις επιτυχίες της επανένωσης και τις δοκιμασίες του πολέμου. Το παιχνίδι υπόσχεται μια συγκινητική εμπειρία καθώς εξερευνεί τις ζωές των απλών ανθρώπων που έρχονται αντιμέτωποι με τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις.

Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια περιπέτεια σε στυλ μυθιστορήματος με κινούμενα σχέδια, gameplay με πρωταγωνιστές τέσσερις ήρωες και τον πιστό σκύλο τους, ένα μείγμα εξερεύνησης, δράσης και γρίφων, καθώς και μια πλαστή αλλά ιστορικά βασισμένη αφήγηση που εκτυλίσσεται στα γεγονότα του Α’ παγκοσμίου πολέμου.

Οι παίκτες θα μάθουν για την ιστορία του πολέμου μέσω λεπτομερών πληροφοριών και αυθεντικών φωτογραφιών, με ειδική έμφαση στους Harlem Hellfighters. Το Valiant Hearts: Coming Home θα προσφέρει στους παίκτες μια εκπαιδευτική εμπειρία στην εποχή του Α’ παγκοσμίου πολέμου.

Το Valiant Hearts: Coming home θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου για το PlayStation 4, το Xbox One, το Switch και το PC.