Δείτε το νέο gameplay trailer του The First Berserker: Khazan

Η Nexon και η Neople δημοσίευσαν το πρώτο gameplay reveal trailer για το παιχνίδι The First Berserker: Khazan, το οποίο είναι βασισμένο στο Dungeon Fighter Online.

Το The First Berserker: Khazan είναι ένα single-player RPG δράσης που λαμβάνει χώρα στο σκληρό σύμπαν του Dungeon & Fighter, γνωστό για το δυναμικό, anime στυλ του και το μοναδικό σύστημα μάχης. Το παιχνίδι συνδυάζει την ταχεία, υψηλής ενέργειας δράση με κλασικά στοιχεία RPG.

Οι παίκτες θα ξεκινήσουν ένα έντονο ταξίδι στον ρόλο του Khazan, που κατηγορείται άδικα για προδοσία και εξορίζεται πέρα ​​από το αυτοκρατορικό κράτος Pell Los μετά τη νίκη του επί του δράκου Hismar και της λεγεώνας των δράκων μαζί με τον μάγο Osma.

Σε αυτό το σκληρό action RPG, η μάχη καταλαμβάνει την πρώτη θέση καθώς ο Khazan επιδιώκει εκδίκηση εναντίον εκείνων που φέρουν ευθύνη για την πτώση του, με διαρκώς μεταβαλλόμενες μάχες.

Για να επιβιώσουν από τις ανελέητες προκλήσεις μπροστά τους, οι παίκτες πρέπει να κατακτήσουν την τέχνη της μάχης, να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες τους και να χρησιμοποιήσουν διάφορα όπλα και πανοπλίες με μοναδικά χαρακτηριστικά. Καθώς προχωρούν, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν ανταγωνιστικά boss, αποκτώντας ισχυρό εξοπλισμό και δεξιότητες για να εκτοξεύσουν εκρηκτικά combos και στιλάτα αλλά σκληρά αντικειμενικά.

Το First Berserker: Khazan θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series και PC μέσω Steam.