Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Millennia

H C Prompt Games και η Paradox Interactive ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του strategy παιχνιδιού τους Millennia. Οι προπαραγγελίες μόλις άνοιξαν με την απλή έκδοση να είναι στα 39.99€ με pre order bonus το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού.

Επίσης, θα διατεθεί μια Premium edition του παιχνιδιού στη τιμή των 59,99€. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, το Expansion Pass (μελλοντική πρόσβαση σε δύο DLC που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο του 2024) και early unlocks για τα Eagle Archers και Wolfpack Warband.

Σύμφωνα με τη σελίδα του παιχνιδιού στο steam το Millennia σου παρέχει τη δυνατότητα της δημιουργίας του δικού σου έθνους σε ένα turn-based strategy 4X game. Ένα παιχνίδι με ιστορική βάση που θα δοκιμάσει τις στρατηγικές σας ικανότητες σε βάθος 10 χιλιάδων χρόνων της ανθρώπινης ιστορίας, από την απαρχή της μέχρι το μέλλον της που δεν γνωρίζουμε ακόμα.

Όρισε την πορεία της ιστορίας σε διαφορετικά timelines, βιώνοντας κάθε φορά άλλη ιστορία με βάση τις αποφάσεις σας. Καθοδηγείστε το λαό σας μέσα από κρίσεις, ανακαλύψεις, προκλήσεις και μεγάλες ευκαιρίες με σκοπό να θριαμβεύσει μέσα στους αιώνες.

Μαζί με την παραπάνω ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του Youtube της publisher εταιρείας και ένα νέο trailer. Δείτε το παρακάτω.

Το Millennia κυκλοφορεί για τα PC μέσω Steam στις 26 Μαρτίου 2024