Φέτος το Age of Mythology: Retold

Το Age of Mythology: Retold, το πιο πρόσφατο remaster του θεομαχητικού spin-off του Age of Empires, θα κυκλοφορήσει τελικά το 2024.

H World’s Edge επιβεβαίωσε ότι το πολυαναμενόμενο remaster του RTS Age of Mythology θα κυκλοφορήσει φέτος σε PC και Xbox. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Age of Empires: New Year, New Age, η World’s Edge παρουσίασε μοντέλα με υψηλότερη λεπτομέρεια για γνωστά πλάσματα του παιχνιδιού όπως η Μέδουσα, ο Πήγασος και ο Κέρβερος, προσφέροντας μια γεύση από τα ανανεωμένα γραφικά.

Το επερχόμενο remaster, γνωστό ως Age of Mythology: Retold, σηματοδοτεί τo δεύτερο remaster για το παιχνίδι μετά την Extended Edition του. Παρόμοια με τις εκδόσεις Definitive Edition για το Age of Empires, το Retold θα διαθέτει ανανεωμένα γραφικά, animations, textures και UI, μαζί με διάφορες βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής. Θα περιλαμβάνει στοιχεία από το αρχικό βασικό παιχνίδι και τις επεκτάσεις του, όπως φατρίες σαν τους Atlantean και τους κινέζους, Τιτάνες, πρόσθετους χάρτες και επιπλέον campaigns.

Επιπλέον, το Retold θα εισάγει αλλαγές στο gameplay, συμπεριλαμβανομένων βελτιωμένων ικανοτήτων για τους τιτάνες, καθιστώντας τους πιο τρομερούς έναντι κτιρίων και ικανούς να διασχίζουν ποτάμια και ωκεανούς, παρουσιάζοντας νέες στρατηγικές δυνατότητες.

Το Age of Mythology Retold πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024 και στις πλατφόρμες Steam και στο Game Pass.