Νέα, αόριστη καθυστέρηση για το Life By You

Η Paradox Interactive ανακοίνωσε άλλη μια καθυστέρηση για το Life By You, το πολυαναμενόμενο life simulator που αναπτύσσεται από την Paradox Tectonic, αναφέροντας την ανάγκη για επιπλέον χρόνο ανάπτυξης.

Αυτή είναι η τρίτη αναβολή από την αρχική ανακοίνωση του παιχνιδιού τον Μάρτιο του προηγούμενου έτους. Το Life By You, το οποίο υπόσχεται έναν πλήρως ανοιχτό κόσμο χωρίς loading screens, συνομιλίες σε πραγματική γλώσσα και εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής, δέχτηκε στην αρχή κριτική για το ήπιο στυλ τέχνης του, που οδήγησε στην πρώτη καθυστέρηση για τη βελτίωση των γραφικών, της διεπαφής χρήστη και άλλων στοιχείων.

Παρόλο που το παιχνίδι επαναπρογραμματίστηκε για Early Access τον Σεπτέμβριο, μετατέθηκε για τον Μάρτιο και μετά ξανά στις 4 Ιουνίου, αλλά η Paradox επιβεβαίωσε τώρα ότι δεν θα βγάλει το παιχνίδι ούτε σε αυτή την τελευταία ημερομηνία. Η εταιρεία τόνισε την ανάγκη πρόσθετου χρόνου για τη “διασφάλιση της ποιότητας του παιχνιδιού“.

Αυτή η καθυστέρηση είναι μέρος ενός ευρύτερου μοτίβου προκλήσεων για την Paradox Interactive, αναδεικνύοντας μια ταραχώδη περίοδο για την εταιρεία. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Paradox ανακοίνωσε καθυστερήσεις για ένα sequel του Prison Architect και “έσπασε” με τον προγραμματιστή του πριν από την κυκλοφορία.

Η εταιρεία έχει επίσης αντιμετωπίσει προβληματικές εξελίξεις με τίτλους όπως το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 και την εμπορική αποτυχία του The Lamplighters’ League. Επιπλέον, το Cities: Skylines 2 κυκλοφόρησε πρόωρα, οδηγώντας σε διακοπή όλων των DLC για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του παιχνιδιού.

Υπό το πρίσμα αυτών των αποτυχιών, η Paradox επέλεξε να μην δεσμευτεί για νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Life By You, προτιμώντας να εξασφαλίσει λεπτομερή σχεδιασμό και ανάπτυξη πριν προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις.