Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Islands of Insight

Last updated:

Το Islands of Insight, ένα shared-world παιχνίδι παζλ που αναπτύσσεται από τη Lunarch Studios και θα εκδοθεί από την ομάδα ανάπτυξης του Dead by Daylight, Behavior Interactive, έχει πλέον επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αυτό το παιχνίδι παζλ πρώτου προσώπου με ιδιαίτερα μαγικά θέματα θα μας θυμίσει τίτλους όπως το Myst και το The Witness. Ως παίκτες θα επισκεφθούμε διαφορετικές τοποθεσίες, κάθε μια με διαφορετικούς γρίφους και παζλ.

Το Demo που θα κυκλοφορήσει κατά την διάρκεια του Steam Next Fest από τις 5 έως τις 12 Φεβρουαρίου θα μας δώσει μια γεύση από το περιεχόμενο του τίτλου. Ο CEO της Lunarch Studios, Elyot Grant, δημοσίευσε στο παρακάτω βίντεο το σύνολο των χαρακτηριστικών και του περιεχομένου του παιχνιδιού, τονίζοντας τη μοναδική του υπόθεση και το εκτεταμένο περιεχόμενο, που υπόσχεται εκατοντάδες ώρες παιχνιδιού.

Σε αυτόν τον ανοιχτό κόσμο, οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με άλλους, προσφέροντας καθοδήγηση ή απολαμβάνοντας μόνοι τους τα παζλ, καθώς οι μάχες απουσιάζουν από την εμπειρία.

Το Islands of Insight κυκλοφορεί επίσημα στις 13 Φεβρουαρίου.