Πλησιάζει το Coffee Event 04 για Δημιουργούς και Ενδιαφερόμενους

Η Game Developers Association of Greece ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ένα νέο event για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τη βιομηχανία του ψηφιακού παιχνιδιού.

Το Coffee Event 04 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Μαΐου, στις 17:30 ταυτόχρονα σε τρεις πόλεις: στην Αθήνα στο Caliente (Αλέξη Παυλή 37, Αμπελόκηποι), στη Θεσσαλονίκη στο Μαιευτήριο Comedy Club (Ηρώδου Αττικού 4, Κέντρο) και στην Πάτρα στο Deck All Day Cafe Bar (Ηρώων Πολυτεχνείου 42). Αυτή η συνάντηση υπόσχεται να προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους να δημιουργήσουν νέες επαφές, να συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα και να εμπνευστούν από τις εμπειρίες και τις ιδέες των συναδέλφων τους.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους. Αυτή αποτελεί μια ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα που μοιράζεται το ίδιο πάθος για τα ψηφιακά παιχνίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω των social media ή μέσω email. Διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας είναι το Facebook και το Discord.