Ζήστε ως Hobbit στο Tales of the Shire

Μετά από ένα σύντομο teaser την προηγούμενη χρονιά, η Private Division και η Weta Workshop αποκάλυψαν και επίσημα το νέο παιχνίδι στον κόσμο του Lord of the Rings το οποίο θα φέρει τον τίτλο Tales of the Shire.

Το Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game περιγράφεται ως ένα “cozy The Lord of the Rings παιχνίδι στο σύμπαν της Middle-earth.” Μια γρήγορη ματιά σε μερικά από τα πράγματα που μπορούμε να περιμένουμε στην κυκλοφορία του παιχνιδιού, συμπεριλαμβάνουν την δυνατότητα να προσαρμόσουμε τα σπίτια μας ως Hobbit, όπως ακριβώς αυτά μας αρέσουν. Θα υπάρχει επίσης η ευκαιρία να πάρουμε μέρος σε διάφορες δραστηριότητες όπως ψάρεμα, να μαζέψουμε μανιτάρια και στη συνέχεια να μαγειρέψουμε όλα όσα συγκεντρώσαμε σε ένα μεγαλοπρεπές γεύμα.

Η Kelly Tyson, επικεφαλής προϊόντων στη Wētā Workshop δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε στους παίκτες την ευκαιρία να εκπληρώσουν τη φαντασία τους να ζήσουν τη δική τους ταπεινή ζωή στο Shire. Το Tales of the Shire φέρνει μια ζεστή νέα διάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι θαυμαστές μπορούν να ζήσουν τη Μέση Γη, με άφθονο υγιεινό παιχνίδι με επίκεντρο τα Χόμπιτ.

Αν και δεν έχουμε ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, το Tales of the Shire πρόκειται να κυκλοφορήσει προς το παρόν στο δεύτερο εξάμηνο του 2024 σε Nintendo Switch, PC, PlayStation 5 και Xbox Series X/S.