Αύριο η Livestream παρουσίαση για το Metaphor: ReFantazio

Last updated:

H Studio Zero και η ATLUS ανακοίνωσαν πριν μερικές μέρες ένα νέο livestream presentation σχετικά με το επερχόμενο JRPG τους, Metaphor: ReFantazio.

H ATLUS θα φιλοξενήσει την εκπομπή «ATLUS Exclusive: Metaphor: ReFantazio – 23 Απριλίου 2024» στις 23 Απριλίου στις 4:00 π.μ. ώρα Ελλάδος. Ένας σύνδεσμος για την Αγγλική παρουσίαση (που θα γίνει με την χρήση υποτίτλων) είναι διαθέσιμος παρακάτω.

Στο Metaphor: ReFantazio, που έρχεται από τους δημιουργούς της αναγνωρισμένης σειράς Persona, οι παίκτες ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι για να σπάσουν μια κατάρα που παγιδεύει τον χαμένο πρίγκιπα του βασιλείου.

Ως οι ήρωες της ιστορίας, οι παίκτες αξιοποιούν τις αδρανείς δυνάμεις τους γνωστές ως “Archetypes”, αφυπνίζοντας ικανότητες που αντανακλούν μοναδικές κλάσεις. Η ενίσχυση των δεσμών και η συγκέντρωση ενός party είναι επιτακτική ανάγκη για την αντιμετώπιση τρομερών αντιπάλων και την αποκάλυψη των αινιγματικών μυστικών του βασιλείου. Εξερευνώντας κατά την διάρκεια ενός δυναμικού συστήματος ημέρας-νύχτας, οι παίκτες εξισορροπούν τις αποστολές και την εξερεύνηση με τη διαπροσωπική ανάπτυξη και την οικοδόμηση σχέσεων, τονίζοντας τη σημασία της στρατηγικής διαχείρισης χρόνου για την επίτευξη του στόχου τους.

Ο τίτλος θα συνδυάζει turn-based combat με δράση σε πραγματικό χρόνο ενώ οι παίκτες θα πρέπει να συνδυάσουν την χρήση των archetypes και τις σχέσεις τους με τα μέλη της ομάδας τους. Η ροή του χρόνου παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στην εξερεύνηση καθώς την ημέρα μπορούμε να εξερευνήσουμε μπουντρούμια και να ολοκληρώσουμε αποστολές ενώ το βράδυ μπορούμε να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας και τις δεξιότητές μας.

Το Metaphor: ReFantazio αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series και PC μέσω Steam και Microsoft Store το φθινόπωρο του 2024.