Το Senua’s Saga: Hellblade II θα έχει ελληνική μετάφραση

Η Ninja Theory αποκάλυψε, μέσω ανάρτησής της στο X (πρώην Twitter), τις γλώσσες που θα υποστηρίζονται στο επερχόμενο Senua’s Saga: Hellblade II, περιλαμβάνοντας και τα Ελληνικά, κάτι που δεν βλέπουμε σε μεγάλα παιχνίδια που κυκλοφορούν στο Steam. Με την προσθήκη Ελληνικού μενού και υποτίτλων, ο τίτλος αναμένεται να είναι πιο προσβάσιμος στην Ελληνική αγορά και παίκτες.

O πολυαναμενόμενος τίτλος θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τον προκάτοχό του, με την έννοια ότι η Ninja Theory στοχεύει στην κινηματογραφική παρουσίαση, προσφέροντας εκπληκτικά περιβάλλοντα και μάχες μέσω της καταγραφής κίνησης και προσγειωμένων απεικονίσεων ψύχωσης. Η Melina Juergens, η πρωταγωνίστρια, δίνει έμφαση στη συνεχιζόμενη μάχη της Senua με την ψύχωση της, προσφέροντας μια παράσταση που καταγράφει τον εξελισσόμενο έλεγχό της στα οράματα και τις φωνές που την βασανίζουν.

Το Hellblade II θα είναι ένας αρκετά απαιτητικός τίτλος αλλά θα αποτελεί μια οπτασία για το μοντέρνο κοινό και gaming. Συγκεκριμένα, ο τίτλος της UE5 θα φτάνει τα 60FPS στους υπολογιστές ενώ στα Xbox Series X|S θα φτάνει μέχρι και τα 30FPS.

To Hellblade II θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου του 2024 αποκλειστικά για τα Xbox Series X|S και PC (Steam και Epic Games Store), ενώ το παιχνίδι θα διατίθεται στην συλλογή του Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα.