Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας για το RKGK / Rakugaki

Το Single-player 3D platformer των Gearbox Publishing και ο Wabisabi Games, RKGK / Rakugaki έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας μαζί με ένα νέο gameplay trailer.

Σε αυτό το single-player 3D platformer, οι παίκτες βυθίζονται στον επαναστατικό κόσμο της Cap City, αναλαμβάνοντας το ρόλο της Valah και του πληρώματος της RKGK καθώς πολεμούν ενάντια στις καταπιεστικές δυνάμεις της B Corp. Η πόλη χρησιμεύει και ως παιδική χαρά και ως πεδίο μάχης, με τους παίκτες να διασχίζουν τα τοπία του, να αποκαλύπτουν κρυμμένα μυστικά και να επαναφέρουν το χρώμα στους σκοτεινούς δρόμους του μέσω της δύναμης του graffiti. Με έμφαση στην ταχύτητα και το στυλ, οι παίκτες πρέπει να κατακτήσουν τις ακροβατικές ικανότητες της Valah, συνδυάζοντας άλματα, και κόλπα για να πλοηγηθούν στα επίπεδα με φινέτσα και να καταρρίψουν τα mobs του Mr. Buff με συναρπαστικό τρόπο.

Καθώς οι παίκτες προχωρούν, θα ανακαλύψουν την πραγματική δύναμη της τέχνης ως μορφή αντίστασης, χρησιμοποιώντας τις ικανότητες ζωγραφικής της Valah για να ξεπεράσουν τους εχθρούς, να αντισταθούν στον έλεγχο του μυαλού και τελικά να αποκαταστήσουν την ελευθερία στους πολίτες του Cap City.

Με έμφαση στην αυτοέκφραση, το παιχνίδι ενθαρρύνει τους παίκτες να προσαρμόσουν την εμφάνιση της Valah με μια ποικιλία επιλογών βαφής και καλλυντικών, επιτρέποντάς τους να ανακτήσουν την πόλη με το δικό τους μοναδικό στυλ.

Μέσω της συνεργασίας της με το πρόγραμμα “Underrepresented Founders” της Riot Games, το RKGK / Rakugaki και η Wabisabi στοχεύουν όχι μόνο να προσφέρουν μια “συναρπαστική εμπειρία” αλλά και να συμβάλουν στην αύξηση της ποικιλομορφίας στη βιομηχανία ανάπτυξης παιχνιδιών.

To RKGK / Rakugaki θα κυκλοφορήσει για υπολογιστή μέσω Steam στις 22 Μαΐου με τιμή 19,99€.