Το NVIDIA G-Sync έρχεται στο GeForce Now & σε VRR Monitors

Η NVIDIA έκανε θραύση στην CES 2024, αποκαλύπτοντας όχι μόνο την πολυαναμενόμενη σειρά καρτών γραφικών RTX 40 Super, αλλά και ενημερώσεις στην τεχνολογία μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης G-Sync που έρχεται στην υπηρεσία GeForce Now.

Η προσθήκη υποστήριξης G-Sync θεωρείται μια θετική κίνηση στην Cloud-based υπηρεσία του GeForce Now. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέπει στις οθόνες μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης να συγχρονίζονται με το FPS των παιχνιδιών που μεταδίδονται μέσω της Cloud υπηρεσίας της Nvidia και υπόσχεται gaming χωρίς tearing σε διάφορες συσκευές.

Η Nvidia επεκτείνει επίσης την υποστήριξη του Reflex σε τίτλους 4K σε λειτουργίες 60 fps και 120 fps, προσφέροντας πιο ομαλό παιχνίδι με μειωμένη καθυστέρηση και stuttering. Επιπλέον, εισάγεται μια νέα λειτουργία 1440p για χρήστες τηλεφώνων και tablet Android.

Το GeForce Now θα διαθέτει νέες επιλογές συνδρομής, συμπεριλαμβανομένης ημερήσιας πρόσβασης με τιμή 4€ για το Priority επίπεδο και 8€ για το επίπεδο Ultimate, καθιστώντας την υπηρεσία πιο προσιτή για βραχυπρόθεσμη εξερεύνηση. Σημειωτέον, δημοφιλή παιχνίδια όπως το Diablo 4 και το Overwatch 2 πρόκειται να ενταχθούν στην υπηρεσία GeForce Now, προσφέροντας μια ελκυστική επιλογή για παίκτες που αναζητούν μια εναλλακτική λύση στην αναβάθμιση του υλικού τους.