Απεβίωσε ο Kamar de los Reyes σε ηλικία 56 ετών

Ο Kamar de los Reyes, ο ηθοποιός που ήταν γνωστός για την ερμηνεία του εμβληματικού κακού του Call of Duty, Raul Menendez, στη σειρά Black Ops, πέθανε σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Menendez έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σειρά Call of Duty, καθώς έγινε γνωστός για τη χαρισματική και συμπαθητική ερμηνεία του ανταγωνιστή στο Black Ops 2. Πέρα από τη συνεισφορά του στο Call of Duty, ο de los Reyes είχε μια μεγάλη καριέρα υποκριτικής, με ρόλους σε σαπουνόπερες όπως το ‘One Life to Live» και την σκηνοθεσία παραγωγών όπως το «The Tempest» του Σαίξπηρ. Παρά το πέρασμα μιας δεκαετίας από την τελευταία του εμφάνιση στο franchise, οι θαυμαστές εξακολουθούν να θυμούνται και να εκτιμούν την εξαιρετική του ερμηνεία.

Σε μια εποχή πριν από την ευρεία χρήση του motion capture και των ηθοποιών του Χόλιγουντ στην ανάπτυξη παιχνιδιών AAA, ο de los Reyes ήταν από τους πρώτους που άφησε την υπογραφή του με την ερμηνεία του Menendez. Οι παίκτες, ενώ θρηνούν την απώλειά του, εκφράζουν την επιθυμία η απόδοσή του να μείνει στη μνήμη και να εκτιμηθεί ως μια σημαντική συνεισφορά στον κόσμο του gaming.

Η βιομηχανία του κινηματογράφου και των βιντεοπαιχνιδιών έζησε και την απώλεια άλλων σημαντικών ηθοποιών το 2023, συμπεριλαμβανομένου του Lance Reddick με τις ερμηνείες τους να συνεχίζουν να έχουν απήχηση και να αφήνουν διαρκή αντίκτυπο.