Το EARTH DEFENSE FORCE 6 έχει ημερομηνία κυκλόφορίας

Η D3Publisher ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το EARTH DEFENSE FORCE 6 μαζί με ένα νέο trailer.

Το νέο παιχνίδι της σειράς λαμβάνει χώρα 3 χρόνια μετά τα γεγονότα του πέμπτου τίτλου. Οι επιζώντες συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για ανοικοδόμηση ενάντια στους Primers, αλλά οι απειλές για την ασφάλεια του κόσμου παραμένουν. Η Earth Defense Force (EDF) καλείται για άλλη μια φορά να προστατεύσει τον πλανήτη από τους επιθετικούς εξωγήινους εισβολείς.

To EDF 6 θα διαθέτει τον “μεγαλύτερο όγκο περιεχομένου στην ιστορία της σειράς“, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτεταμένης σειράς αποστολών και όπλων και θα προσφέρει μια “καθηλωτική εμπειρία όπως ποτέ πριν”. Με υποστήριξη για online συνεργατικό παιχνίδι για έως και τέσσερις παίκτες, μαζί με ένα offline split-screen mode, θα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές κλάσεις στρατιωτών και μαζί με άλλους παίκτες παγκοσμίως θα μπορούμε να πολεμήσουμε για άλλη μια φορά τις εξωγήινες εισβολές που απειλούν την Γη.

Το EARTH DEFENSE FORCE 6 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσω Steam και του Epic Games Store στις 25 Ιουλίου.