Το Grounded κυκλοφόρησε σε νέες πλατφόρμες μαζί με το Fully Yoked Update

Last updated:

Η Obsidian Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Fully Yoked update για το Grounded, το οποίο προσφέρει την έκδοση 1.4 του παιχνιδιού με πληθώρα νέου περιεχομένου και βελτιώσεων.

Με την προσθήκη του New Game+ mode και της δυνατότητας να εξερευνήσουμε μια “alternate dimension” μέσω της συσκευής REMIX.R, οι παίκτες θα ανακαλύψουν νέους κόσμους και προκλήσεις. Επιπλέον, το παιχνίδι κυκλοφορεί τώρα σε περισσότερες πλατφόρμες, όπως το Nintendo Switch και τα PlayStation 4 και 5, ενώ ενεργοποιήθηκε το cross-play για ανεμπόδιστο παιχνίδι με φίλους ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Το Fully Yoked update φέρνει αρκετές προσθήκες και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένου νέου εξοπλισμού, Infused τεράτων και μυρμηγκιών. Η ανανεωμένη έκδοση του Grounded προσφέρει μια ανανεωμένη εμπειρία για τους παίκτες που θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο του παιχνιδιού με φρέσκο τρόπο. Με τον συνδυασμό του νέου περιεχομένου και των διαθέσιμων πλατφορμών, οι φίλοι του Grounded θα έχουν πλέον ακόμα περισσότερες επιλογές για να απολαύσουν το παιχνίδι τους.

Με την κυκλοφορία του Grounded σε επιπλέον πλατφόρμες και την ενεργοποίηση του cross-play, η Obsidian δημιουργεί ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη συνεργασία και τη διασκέδαση μεταξύ παικτών παγκοσμίως.

Το Grounded είναι διαθέσιμο στο Steam, PS4, PS5, Xbox Series X|S και Nintendo Switch στην τιμή των 39,99€ (με μια έκπτωση σε 23,99€ για περιορισμένο χρονικό διάστημα).