Πιθανή συνεργασία του δημιουργού του Binding of Isaac για το Fortnite

Ο Edmund McMillen προαναγγέλει μια πιθανή συνεργασία με την Epic Games για το Fortnite. Ο γνωστός indie developer είναι ο δημιουργός του πολυαγαπημένου The Binding of Isaac αλλά έχει επίσης σχεδιάσει και τα Super Meat Boy, The End is Ngh και The Legend of Bum-bo.

Για όσους δεν ξέρουν το Binding of Isaac είναι ένα action RPG shooter, αποτελεί ένα πρωτοπόρο βιντεοπαιχνίδι στο είδος του με μεγάλη δυσκολία, random generated κόσμο και εχθρούς αναδεικνύοντας το ως το καλύτερο παιχνίδι στο Rogue-like είδος. Σχεδιάστηκε από τους Edmund McMillen και Florian Himsl και κυκλοφόρησε το 2011 για Windows και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο OS X και Linux. Πολύ αργότερα, το remake του, με όνομα The Binding of Isaac: Rebirth κατέφθασε σε κάθε κονσόλα και πλατφόρμα που υπήρχε το 2014 που κυκλοφόρησε.

Ο ίδιος Edmund McMillen λοιπόν απάντησε καταφατικά σε δημόσια ερώτηση στο X πως έχει όντως συζητήσει με την Epic το ενδεχόμενο συνεργασίας για το Fortnite.

Προφανώς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι με βάση την απάντηση του McMillen σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις και που θα καταλήξουν. Δεν αποτελεί είδηση η οποιαδήποτε συνεργασία τύπου crossover για το Fortnite με οποιαδήποτε εταιρία ή δημιουργό. Όμως δεν γνωρίζουμε καθόλου περί τίνος πρόκειται και ποιο παιχνίδι του δημιουργού αφορά και αν έχει να κάνει με κάποιο τέτοιο.

Επομένως καλό είναι να δεχθούμε την είδηση με προσοχή και να περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.