Το Fortnite υποδέχεται το Fallout


Ένα ακόμα βιντεοπαιχνίδι ετοιμάζεται να προσθέσει στοιχεία του στο Fortnite Battle Royale και αυτήν την φορά πρόκειται για το Fallout.

Αυτή η συνεργασία έρχεται μετά από αναζωπύρωση της δημοτικότητάς του Fallout, εν μέρει χάρη στην πρόσφατη live-action τηλεοπτική προσαρμογή από την Amazon. Ο επίσημος λογαριασμός του Fortnite στο X (πρώην Twitter) υπαινίχθηκε τη συνεργασία με μια εικόνα του θωρακισμένου T-60 και emoji που θυμίζουν το Vault Boy του Fallout.

Η συνεργασία αναμένεται να ξεκινήσει με την επόμενη σεζόν του Fortnite, Chapter 5 Season 3: Wrecked, η οποία αρχίζει στις 24 Μαΐου. Η σεζόν, που παρουσιάζεται από το Brotherhood of Steel, αναμένεται να περιλαμβάνει skins, quests και άλλο περιεχόμενο με θέμα το Fallout. Αυτή η συνεργασία στοχεύει να αξιοποιήσει το ανανεωμένο ενδιαφέρον για τη σειρά Fallout.

Το επερχόμενο περιεχόμενο του Fallout στο Fortnite ακολουθεί πρόσφατες συνεργασίες με το Star Wars και την ποπ σταρ Billie Eilish. Ωστόσο, δεν είναι όλοι ενθουσιασμένοι με το Fortnite· η Αρχή Καταναλωτών και Αγορών της Ολλανδίας επέβαλε πρόσφατα πρόστιμο ύψους 1,1 εκατομμυρίων ευρώ στην Epic Games για φερόμενες άδικες πρακτικές που στοχεύουν παιδιά.

Μέχρι την κυκλοφορία του Fallout στο Fornite μπορείτε να δείξετε μία ματιά στο trailer για το νέο περιεχόμενο Star Wars στο Fortnite.