Αποκαλύφθηκε το Anomaly Expansion για το RimWorld

Η Ludeon Studios αποκάλυψε και επίσημα το νέο expansion για το αγαπημένο simulation της, RimWorld, το οποίο φέρει την ονομασία Anomaly και θα έχει ως θέμα τον…τρόμο.

Σε αυτό το τέταρτο επί-πληρωμή expansion, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν τερατώδη πλάσματα, μυστήρια και φαινόμενα που ξεπερνούν τη λογική που εξαπολύει μια τρελή υπερνοημοσύνη, προσφέροντας εργαλεία για να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες τρόμου εμπνευσμένες από εμβληματικά έργα όπως το Cabin in the Woods και το The Thing.

Η επέκταση εισάγει μια ποικιλία απειλών, όπως ψυχικά αόρατους κυνηγούς, τεράστια θηρία, οβελίσκους και αδυσώπητα doppelgänger, προκαλώντας τους παίκτες να προσαρμοστούν και να επιβιώσουν μπροστά σε αυτούς τους τρόμους. Για να βοηθήσουν στη μάχη εναντίον αυτών των νέων εχθρών, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν φλογοβόλα, τουφέκια hellcat και άλλα ισχυρά όπλα, ενώ χρησιμοποιούν επίσης μια νέα εγκατάσταση περιορισμού για να συλλάβουν και να μελετήσουν τέρατα για bioferrite και θραύσματα.

Η Ludeon θα κυκλοφορήσει και τη δωρεάν ενημέρωση 1.5 του RimWorld, με προσθήκες όπως βιβλία, έπιπλα, φωτιστικά τοίχου και κρυφούς αγωγούς, μαζί με βελτιώσεις στο παιχνίδι, όπως η ικανότητα των αποίκων να σέρνονται όταν πέφτουν και η εισαγωγή βιονικών σιαγόνων και αποσύνθεσης οργάνων.

Τόσο η επέκταση Anomaly όσο και η ενημέρωση 1.5 πρόκειται να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα σε ένα μήνα.