Overcooked 2 Campfire Cookoff

Overcooked 2: Campfire Cook Off – DLC Review [Restored]

Το Overcooked 2 συνεχίζει να μας προσφέρει εντατικά μαθήματα μαγειρικής για εμάς και τους φίλους μας μέσω νέων ενημερώσεων περιεχομένου και δωρεάν DLCs. Το 2018 έκλεισε με μια πληθώρα από αποστολές γεμάτες ένταση, περίεργες συνταγές, και μηχανισμούς που ανέβαζαν τον πήχη αλλά και το άγχος. Εμείς και οι φίλοι μας συμμετείχαμε σε αποστολές πουυ μας ταξίδευαν σε καλοκαιρινούς προορισμούς, χειμερινές πλαγιές, και στις Κινέζικες Δυναστείες και την αλλαγή χρονιάς.

Φαίνεται πως η Team17 δεν θα παρατήσει τόσο εύκολα τον ευχάριστο τίτλο της αφού πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε την ανάπτυξη επιπλέον περιεχομένου, αλλά και ενός Season Pass που μας προετοιμάζει για ακόμα περισσότερα μέρη, συνταγές, και αγχωτικές περιόδους. To πρώτο DLC Pack κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες, και μας ‘ελευθερώνει’ από ποδιές και καπέλα των Σεφ, και μας μετατρέπει σε μικρούς προσκόπους, ‘χώνοντάς’ μας στα βάθη της ζούγκλας.

Το ‘Campfire Cookoff’, όπως ονομάζεται το πακέτο, προσθέτει αρκετούς νέους Σεφ, καθώς και νέες συνταγές, παραπάνω επίπεδα για να ολοκληρώσουμε, μια διαφορετική ιστορία, αλλά και νέους μηχανισμούς για το μαγείρεμα. και αν δεν έχετε ολοκληρώσει την βασική ιστορία, τότε ετοιμαστείτε για μια περιπέτεια που θα δοκιμάσει τις αντοχές, την συνεργασία, αλλά και την υπομονή σας.

Με πάνω από 15 νέα επίπεδα για να ολοκληρώσουμε – με πολλά από αυτά να είναι έξτρα επίπεδα με δύσκολη περιπλάνηση και υλοποίηση συνταγών – θα βρούμε μερικούς ενδιαφέροντες μηχανισμούς, όπως την κοπή ξύλων για την διατήρηση της φωτιάς ψησίματος, αλλά και των τσαντών πλάτης που περιέχουν απαραίτητα υλικά για τις συνταγές μας. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά στην πράξη μιλάμε για έναν μηχανισμό που δοκιμάζει τον συντονισμό μας με την υπόλοιπη ομάδα και απαιτεί οργάνωση και συνεννόηση. Είναι κάτι που επηρεάζει αρκετά την ροή της εκάστοτε αποστολές και χρειάζεται ταχύτητα για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών.

Οι πρώτες πίστες, όπως πάντα, μας βάζουν στην λογική της ιστορίας. Θα φτιάξουμε φαγητά που συναντάμε κυρίως στην κατασκήνωση όπως Marshmallows μέσα σε πιτάκια, με φρούτα και σοκολάτα, ή πιο ζουμερά όπως φασόλια με αυγά και λουκάνικα. Το θέμα είναι να κανονίσουμε όσο καλύτερα γίνεται τις αρμοδιότητες στην ομάδα αφού είναι πολύ εύκολο να παραλείψουμε την φωτιά και τα άπλυτα πιάτα με αποτέλεσμα να χάνουμε τον ειρμό μας και λεφτά από τους πελάτες μας. Ως παραπάνω εμπόδιο έχουμε και τα επίπεδα που ενώ μερικές φορές μοιάζουν απλά, άλλες φορές μπορεί να αποτελούν έναν εφιάλτη, ειδικά για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον χειρισμό.

Σε γενικές γραμμές, το περιεχόμενο του Campfire Cook Off είναι όσο θα περιμέναμε από ένα ικανοποιητικό DLC κομμάτι. Αρκετά από τα επίπεδα έχουν μηχανισμούς και ιδιαιτερότητες που χρειάζονται αρκετές προσπάθειες για να τα κατανοήσουμε ή να τα συνηθίσουμε. Το σκορ για την πλήρη ολοκλήρωση κάθε επιπέδου μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα απαιτητικό, και θα χρειαστεί να δώσουμε το 100% των ικανοτήτων μας για να το ‘πιάσουμε’. Ωστόσο, η ισορροπία διασκέδασης και ψυχαγωγίας είναι ιδανική για όσους ψάχνουν παραπάνω λόγους για να επιστρέψουν στο σύμπαν του Overcooked, ειδικά αυτές τις ανοιξιάτικες ημέρες.

Overcooked 2 Campfire Cookoff
Overcooked 2: Campfire Cook Off – DLC Review [Restored]
ΣΥΝΟΨΗ
To Overcooked 2: Campfire Cook Off DLC είναι ένα αρκετά ικανοποιητικό ξεκίνημα για την δεύτερη περίοδο του παιχνιδιού. Η Team17 αναγνωρίζει την επιτυχία που σημειώνει το διασκεδαστικό παιχνίδι μαγειρικής και συνεχίζει να το υποστηρίζει με νέο περιεχόμενο που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν κάτοχο του βασικού παιχνιδιού.
8
ΒΑΘΜΟΣ