Ο Mateusz Tomaszkiewicz εντάσσεται στην Rebel Wolves ως Creative Director

Ο πρώην προγραμματιστής της CD Projekt RED και βετεράνος της βιομηχανίας, Mateusz Tomaszkiewicz εντάχθηκε στους Rebel Wolves ως δημιουργικός διευθυντής, ανακοίνωσε το στούντιο.

Ο Tomaszkiewicz εργάστηκε στο πάνω στα Gwent: The Witcher Card Game και Thronebreaker: The Witcher Tales ως σκηνοθέτης των παιχνιδιών, αλλά και στο The Witcher 3: Wild Hunt ως lead quest designer και στο Cyberpunk 2077 ως quest design director.

O δημιουργός δήλωσε:

Όλα τα χρόνια μου στην ανάπτυξη παιχνιδιών, οι story-driven role-playing περιπέτειες ήταν πάντα κάτι με το οποίο είχα περισσότερο πάθος. Για μένα, τίποτα περισσότερο από το να μπορώ να βυθιστώ πλήρως στον εαυτό μου και να ανακαλύψω χειροποίητες ιστορίες και κόσμους. Υπάρχουν τόσα πολλά φανταστικά RPG εκεί έξω σήμερα, ωστόσο, αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει μόνο αρκετός χώρος αλλά και πείνα μεταξύ των παικτών για πιο συναρπαστικές ιστορίες. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ σε πολλούς από τους παλιούς μου φίλους και θα γνωρίσω πολλούς νέους στην Rebel Wolves ως δημιουργικός διευθυντής. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το RPG που θα θέλαμε να παίξουμε οι ίδιοι.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο που θα θέλετε να εξερευνήσετε και να βουτήξετε βαθιά και να πείτε ιστορίες που σας κάνουν να νοιάζεστε για τους χαρακτήρες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εμπειρία που θα επιτρέψει μια ποικιλία επιλογών και χώρο για πειραματισμό. Το να βοηθήσω να δημιουργηθεί αυτήν η εμπειρία με τόσους πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους θα είναι η αποστολή μου στην Rebel Wolves και ανυπομονώ να δουν όλοι τι κάνει η ομάδα εδώ και αρκετό καιρό.