Το Dredge γίνεται ταινία

H Black Salt Games ανακοίνωσε πως τo cosmic horror fishing game της Dredge πρόκειται να λάβει μια κινηματογραφική μεταφορά σε συνεργασία με την Story Kitchen.

H Story Kitchen είναι μια εταιρεία παραγωγής γνωστή για τη συμμετοχή της σε διάφορες προσαρμογές βιντεοπαιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών Sonic the Hedgehog. Το Dredge, που περιγράφεται ως «σαγηνευτικά απόκοσμο», προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό παιχνιδιού ψαρέματος και κοσμικών στοιχείων τρόμου, καθιστώντας το έναν συναρπαστικό υποψήφιο τίτλο για κινηματογραφική μεταφορά.

Η Black Salt Games έγραψε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μια τόσο έμπειρη ομάδα για να φέρουμε τον κόσμο που δημιουργήσαμε σε ζωντανή μεταφορά και να εξάψουμε τη φαντασία του κοινού σε όλο τον κόσμο.”

Ενώ η Story Kitchen συμπλήρωσε:

Το Dredge είναι μια σαγηνευτικά απόκοσμη και βαθιά πλούσια ιστορία που μας είχε “κολλήσει” από την πρώτη στιγμή.

Με τις απροσδόκητες αφηγηματικές ανατροπές του Dredge και την επιτυχία του στη βιομηχανία του gaming, η επερχόμενη προσαρμογή έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στο κοινό μια φρέσκια και καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία, επεκτείνοντας την απήχηση της απόκοσμης ιστορίας του παιχνιδιού σε νέο κοινό παγκοσμίως.