Νέο ρεκόρ πωλήσεων για το PALWORLD

To PALWORLD ξαναχτυπά με νέο ρεκόρ μιας και ο επόμενος αριθμός πωλήσεων ανακοινώθηκε. Οι συνολικές πωλήσεις για το παιχνίδι επιβίωσης ανοιχτού κόσμου ξεπέρασαν τα επτά εκατομμύρια μονάδες σε μόλις πέντε ημέρες μετά την κυκλοφορία του στο Early Access.

Σύμφωνα με τον Geoff Keighley των The Game Awards, η Pocket Pair επιβεβαίωσε ότι αυτοί οι αριθμοί πωλήσεων είναι μόνο στο Steam και δεν περιλαμβάνουν τους αριθμούς Xbox, Microsoft Store για PC ή Game Pass.

Το Palworld ξεπέρασε επίσης τον αριθμό των 1.864.421 ταυτόχρονων παικτών στο Steam, καθιστώντας το στη δεύτερη υψηλότερη κορυφή που έχει επιτευχθεί ποτέ στην πλατφόρμα, ακριβώς πίσω από το PUBG: Battlegrounds με 3.257.248 ταυτόχρονους παίκτες.

Το Palworld κυκλοφόρησε για Xbox Series, Xbox One και PC μέσω Steam και Microsoft Store στις 19 Ιανουαρίου και πούλησε ένα εκατομμύριο μονάδες σε οκτώ ώρες, δύο εκατομμύρια μονάδες σε 24 ώρες, τρία εκατομμύρια μονάδες σε 40 ώρες, τέσσερα εκατομμύρια μονάδες σε περίπου τρεις ημέρες , πέντε εκατομμύρια μονάδες σε τρεις ημέρες και έξι εκατομμύρια μονάδες σε τέσσερις ημέρες.

Είναι ενδιαφέρον όλο αυτό αν αναλογιστούμε πως το Pokemon Scarlet & Violet πούλησε 10 εκατομμύρια μονάδες τις τρεις πρώτες ημέρες – αλλά δεν αποκλείεται να είναι μια “φούσκα που γρήγορα θα σκάσει.”