Ο Sam Barlow ανακοίνωσε δύο νέα project

Ο Sam Barlow – ο προγραμματιστής πίσω από τις ερευνητικές FMV περιπέτειες Immortality, Telling Lies και Her Story – ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε δύο νέους τίτλους τρόμου.

Tα δύο νέα Project έχουν την ονομασία Project C και Project D, αναπτύσσονται στο στούντιο του Half-Mermaid και οι ανακοινώσεις τους συνοδεύονται από κρυπτικά βίντεο και κείμενο με πολλές καλυμμένες λέξεις.

Το Project C, που περιγράφεται ως μια «νέα κινηματογραφική» εμπειρία, μας προετοιμάζει για έναν τρόμο επιστημονικής φαντασίας με μια μοναδική υπόθεση και εισάγει έναν «γεμάτο» μηχανικό μέσα σε έναν μη γραμμικό χώρο. Από την άλλη πλευρά, το Project D είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης τρόμου τρίτου προσώπου, που απευθύνεται στους θαυμαστές του Silent Hill: Shattered Memories. Ο Barlow ανέφερε ότι το Project D συνδυάζει στοιχεία του Immortality με το είδος τρόμου επιβίωσης, υποσχόμενο ενδιαφέρον και αινιγματικό gameplay.

Ο Barlow μοιράστηκε πρόσθετες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο Kinda Funny Games, αναλύοντας τα έργα. Το Project C βασίζεται στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο Immortality, παρουσιάζοντας έναν τρόμο επιστημονικής φαντασίας με μια συναρπαστική υπόθεση και εισάγοντας έναν ξεχωριστό μη γραμμικό μηχανισμό παζλ.

Ενώ οι πλήρεις τίτλοι των έργων είναι επί του παρόντος καλυμμένοι, μια προσθήκη που καταγράφηκε από το SteamDB υποδηλώνει ότι το Project D████ είναι το “Project DOORS” και το Project C██████, είναι το “Project CORNEAS”.

Αν και δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την κυκλοφορία, το προηγούμενο έργο του Barlow, το Immortality, είχε μια παρατεταμένη περίοδο μέχρι την κυκλοφορία του, υποδηλώνοντας ότι περισσότερες πληροφορίες για το Project C και το Project D μπορεί να χρειαστούν χρόνο για να εμφανιστούν.