Η Fntastic κατηγορεί τους…bloggers για το κλείσιμό της

Η Fntastic, η εταιρεία πίσω από το The Day Before, δημοσίευσε μια νέα δήλωση που απευθύνεται σε αυτό που αποκαλεί “παραπληροφόρηση” η οποία κυκλοφορεί σχετικά με την κατάρρευση του παιχνιδιού.

Κάποτε το παιχνίδι με τα περισσότερα wishlist entries στο Steam, το The Day Before δέχθηκε σημαντικά αρνητική υποδοχή κατά την κυκλοφορία λόγω της κατάστασής του και της αθέτησης των υποσχέσεων της ομάδας. Η Fntastic αποδίδει την προβληματική πορεία του παιχνιδιού σε μια «εκστρατεία μίσους» που ενορχηστρώθηκε από «bloggers» που δημιούργησαν «ψευδές περιεχόμενο» για οικονομικό όφελος, επηρεάζοντας την αντίληψη του κοινού.

Η δήλωση υποστηρίζει ότι ορισμένοι bloggers είχαν στόχο να επωφεληθούν από την παραγωγή ψευδών ειδήσεων από την αρχή, δημιουργώντας μια αρνητική προκατάληψη που επηρέασε τις γνώμες του κοινού για το παιχνίδι.

Η Fntastic ενθαρρύνει τους αναγνώστες να δουν αμερόληπτο gameplay από το Stream του Dr Disrespect, όπου παρά τα αρχικά προβλήματα και τα προβλήματα των servers, δείχνει να “του άρεσε το παιχνίδι”.

Η δήλωση αναφέρεται επίσης σε ισχυρισμούς εξαπάτησης παικτών, τονίζοντας ότι η εταιρεία δεν πήρε χρήματα από τους παίκτες, δεν χρησιμοποίησε crowdfunding ούτε πρόσφερε προπαραγγελίες και επέστρεψε χρήματα σε όλους τους παίκτες μετά το κλείσιμο του παιχνιδιού.

Fntastic denies conflicting development stories and maintains a positive relationship with The Day Before’s publisher, Mytona, concluding with gratitude for supportive messages and encouraging followers to stay updated on their social networks.

Η Fntastic αρνείται τις αντικρουόμενες ιστορίες για την ανάπτυξη του παιχνίδι και διατηρεί καλές σχέσεις με τον εκδότη του The Day Before, Mytona, καταλήγοντας σε ευγνωμοσύνη για τα υποστηρικτικά μηνύματα και ενθαρρύνοντας τους παίκτες να ενημερώνονται σωστά στα κοινωνικά τους δίκτυα.