Η PocketPair συνεργάζεται με την Sony για το Palworld

H PocketPair, δημιουργός του Palworld ανακοίνωσε την ίδρυση μας νέας εταιρείας με την ονομασία Palworld Entertainment, με στόχο να επιταχύνει την παγκόσμια ανάπτυξη του παιχνιδιού και την επέκταση του brand.

Η Palworld Entertainment είναι μια κοινή επιχείρηση με επενδύσεις από την Pocketpair και τη Sony, μέσω των Sony Music Entertainment και Aniplex. Αυτή η συνεργασία θα προσφέρει νέο merchandise σχετικό με το Palworld μέσω του Aniplex Online, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να αποκτήσουν λούτρινα παιχνίδια των πλασμάτων του παιχνιδιού.

Παρά το γεγονός ότι το Palworld κυκλοφόρησε αρχικά ως αποκλειστικότητα για το Xbox μέσω του Game Pass, η επιλογή της Pocketpair να συνεργαστεί με τη Sony είναι κάπως…ειρωνική. Ωστόσο, οι παίκτες πιστεύουν ότι μια κυκλοφορία στο PlayStation είναι πιθανή, μετά από μια υπόδειξη του διαχειριστή κοινότητας του παιχνιδιού τον περασμένο μήνα.

Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε και το σημαντικό Sakurajima update, που πρόσθεσε ένα νέο νησί και ειδικούς servers για το Xbox.

Το PALWORLD είναι ήδη διαθέσιμο στο Steam Early Access και στο Game Pass.