Νέο περιεχόμενο έρχεται στο Blood Bowl 3

Το Blood Bowl 3, παρά τις δυσκολίες του, συνεχίζει το ταξίδι του με τακτικές εποχιακές ενημερώσεις, παρουσιάζοντας μια νέα ομάδα κάθε τρεις μήνες. Η Season 4 βλέπει την άφιξη των ευέλικτων Wood Elves, ακολουθώντας την προσθήκη των Shambling Undead στην προηγούμενη season.

Τα Wood Elves, ιστορικά μια κορυφαία ομάδα στο tabletop RPG του Blood Bowl, εξακολουθούν να προσφέρουν ελκυστικότητα παρά την ελαφρά πτώση στην κατάταξη. Η επιδεξιότητά τους στο χειρισμό της μπάλας προσφέρει στρατηγικό πλεονέκτημα για τους παίκτες που προτιμούν το σκοράρισμα αντί της πρόκλησης τραυμάτων, αν και οι Wardancers και οι Treemen τους μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές όταν τους δοθεί η ευκαιρία.

Ένα μειονέκτημα των ομάδων όπως οι Wood Elves ήταν το υψηλό κόστος των παικτών τους, καθιστώντας δύσκολο την αντικατάσταση των τραυματιών. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, το Blood Bowl 3 παρουσιάζει το Resurrection Mode στη Season 4 όπου οι ομάδες επαναφέρουν τα roster τους μετά από κάθε αγώνα.

Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως προσαρμόσιμες ομάδες και μικρές βελτιώσεις στην τεχνητή νοημοσύνη, με έναν οδηγό που περιγράφει τις επερχόμενες εποχιακές ενημερώσεις για το 2024. Ωστόσο, αναγκαία χαρακτηριστικά όπως το crossplay και η επιστροφή των Eternal Leagues αναβάλλονται για τις μελλοντικές Season, προκαλώντας απογοήτευση σε ορισμένους παίκτες που αναμένουν πώς και πώς την προσθήκη τους.

Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στην δημοσιότητα και το αντίστοιχο Roadmap για το 2024.