Αλλαγές στο Roster του WWE 2K24

H 2K Games φαίνεται να προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές στο Roster του WWE 2K24 αφαιρώντας δύο από τους παλαιστές που θα βρίσκονταν σε αυτό.

Οι αλλαγές έγιναν μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση και σωματεμπορία εναντίον του Vince McMahon και του Brock Lesnar, και οι δύο παλαιστές έχουν επιβεβαιωθεί ότι αφαιρέθηκαν από το Roster του WWE 2K24.

Ο McMahon, κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση και σωματεμπορία από έναν υπάλληλο κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αφεντικό του WWE, έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς, ενώ ο Lesnar, που φέρεται να εμπλέκεται στους ισχυρισμούς σύμφωνα με την The Wall Street Journal, δεν έχει απαντήσει σε αιτήματα για σχόλια. Η απόφαση να τους αφαιρεθούν από το roster του παιχνιδιού έρχεται εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης γύρω από τις υποτιθέμενες ενέργειές τους.

H 2K κυκλοφόρησε πρόσφατα το τελικό roster για το παιχνίδι, αποκαλύπτοντας ότι συνολικά 204 παλαιστές θα είναι διαθέσιμοι. Η αφαίρεση του McMahon και του Lesnar ήταν αναμενόμενη από τους παίκτες, αφού ο Lesnar αφαιρέθηκε αθόρυβα από το εξώφυλλο του παιχνιδιού νωρίτερα αυτό το μήνα. Επιπλέον, τα πλάνα του McMahon έχουν θολώσει στο παιχνίδι σε λειτουργίες όπου οι παίκτες μπορούν να ζήσουν εμβληματικές στιγμές από την ιστορία της WrestleMania. Ενώ ο McMahon εξακολουθεί να εμφανίζεται σε ορισμένα σημεία, η παρουσία του έχει λογοκριθεί σε ορισμένες περιπτώσεις.

Παρά την απομάκρυνση των McMahon και Lesnar από το playable roster, η εμπλοκή τους σε άλλες πτυχές του παιχνιδιού παραμένει ασαφής. Δεν είναι βέβαιο εάν η 2K τους έχει αφαιρέσει εντελώς από το παιχνίδι ή αν θα συνεχίσουν να εμφανίζονται σε ρόλους που δεν μπορούν να παίξουν.

Το WWE 2K24 συμπίπτει με την 40ή επέτειο του WrestleMania και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου για PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.