Νέο DLC έρχεται στο Age of Empires 2: Definitive Edition

Η Forgotten Worlds και η World’s Edge ανακοίνωσαν ένα νέο expansion που έρχεται στο Age of Empires 2, τον τίτλο που κυκλοφόρησε το 1999 και μετά, το 2019, δέχθηκε την Age of Empires 2: Definitive Edition.

Η Definitive Edition δέχθηκε μεγάλη αναγνώριση ως η καλύτερη έκδοση του αγαπημένου κλασικού RTS, συνδυάζοντας στοιχεία ενός remaster και ενός remake για να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού. Η Forgotten Worlds έχει έκτοτε διατηρήσει έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης και κυκλοφορίας επεκτάσεων για το Age of Empires 2: Definitive Edition, με την επερχόμενη κυκλοφορία των Victors and Vanquiished να σηματοδοτεί την έκτη επέκταση για τον τίτλο.

Η νέα επέκταση Victors and Vanquished εισάγει 19 νέα σενάρια, με εκστρατείες που επικεντρώνονται γύρω από ιστορικά πρόσωπα όπως ο βασιλιάς των Vikings, Ragnar Lothbrok και ο αυτοκράτορας Charlemagne. Οι 14 από αυτές τις καμπάνιες προέρχονται από σενάρια που δημιουργήθηκαν από τους παίκτες ενώ οι υπόλοιπες πέντε είναι πρωτότυπες δημιουργίες. Τα σενάρια αυτά συνοδεύονται από φωνές επαγγελματιών ηθοποιών, μοναδική μουσική και βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής.

Η επέκταση θα εισάγει επίσης μοναδικούς μηχανισμούς που συνδέονται με τα ιστορικά αυτά πρόσωπα όπως προδοσία, νέους μηχανισμούς μετανάστευσης και την επιλογή της δικής μας φατρίας καθώς και νέα είδη στρατηγικής, προσθέτοντας βάθος και πολυπλοκότητα στο παιχνίδι.

Το Victors and Vanquished θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου στην τιμή των 12,99€.