Η Airship Syndicate σταμάτησε τις πωλήσεις του WayFinder

H Airship Syndicate ανακοίνωσε μια σημαντική εξέλιξη σχετικά με το MMO action-RPG Wayfinder, αποκαλύπτοντας μια συμφωνία που έκανε με την Digital Extremes για τη μεταφορά των δικαιωμάτων του παιχνιδιού πίσω σε αυτή.

Η κίνηση αυτή είναι το “πρώτο βήμα για την αναβίωση του Wayfinder“, το οποίο αντιμετώπισε σοβαρές προκλήσεις κατά την κυκλοφορία λόγω προβλημάτων στους servers και κριτικές σχετικά με την τιμολόγηση των στοιχείων εντός του παιχνιδιού. Η Airship Syndicate προχώρησε στην απόφαση για προσωρινή διακοπή των πωλήσεων με σκοπό η ομάδα να επανεκτιμήσει την κατεύθυνση του παιχνιδιού και να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των παικτών πριν προχωρήσουν σε νέο περιεχόμενο.

Παρά τις δυσκολίες, όπως προβλήματα και απολύσεις, η Airship Syndicate παραμένει αφοσιωμένη στις δυνατότητες του παιχνιδιού. Το στούντιο αναγνωρίζει τη δύσκολη κυκλοφορία, αλλά εξέφρασε εμπιστοσύνη στον κόμσο του παιχνιδιού και το όραμά του. Τους τελευταίους μήνες, η Airship βελτίωσε τις βασικές πτυχές του Wayfinder, διασφαλίζοντας παράλληλα την ευθυγράμμιση με τις αρχές της, προσπαθώντας να προσφέρει μια συνεπή εμπειρία τόσο για τους υπάρχοντες όσο και για τους νέους παίκτες, διατηρώντας παράλληλα την οικονομική βιωσιμότητα ως ανεξάρτητος εκδότης.

Ενώ αναμένονται συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση του παιχνιδιού, η Airship Syndicate τονίζει τις συνεχείς προσπάθειές της να βελτιώσει το Wayfinder με σεβασμό στα θεμελιώδη στοιχεία του. Παρά τις αρχικές προκλήσεις, η βαθμολογία Steam του Wayfinder έχει σταδιακά βελτιωθεί σε “mixed”, αντανακλώντας την πιθανή αισιοδοξία μεταξύ των παικτών που περιμένουν ενημερώσεις για την εξέλιξη του παιχνιδιού.