Καθυστέρηση για το Homeworld 3

H Blackbird Interactive και η Gearbox Publishing ανακοίνωσαν πως το επερχόμενο Homeworld 3 έχει πλέον το δικό του demo στο Steam.

Μαζί με την παραπάνω ανακοίνωση, οι δύο ομάδες γνωστοποίησαν και την καθυστέρηση στην κυκλοφορία του τίτλου. O τίτλος αναμένοταν να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022 όπου μεταφέρθηκε για τις αρχές του 2023 και αργότερα στις 8 Μαρτίου. Ωστόσο, πλέον, η εταιρεία έδωσε μια νέα ημερομηνία για να βάλει “τις τελικές πινελιές και βελτιώσεις στον τίτλο”.

Σε μια ανάρτηση στα social media, η Blackbird Interactive εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη δέσμευση, τα σχόλια και τις συζητήσεις της κοινότητας σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι τους. Επιπλέον, αναγνώρισε ότι είναι η πρώτη φορά που παίζεται σε μεγάλη κλίμακα ενώ κάλεσε αρκετούς εξωτερικούς (από την εταιρεία) παίκτες για να δοκιμάσουν τον τίτλο και να μοιραστούν το feedback τους.

Έτσι, με τα δείγματα αυτά να την βοηθούν να βελτιώσει τον τίτλο, η Blackbird έσπρωξε την κυκλοφορία του Homeworld 3 στις 13 Μαΐου με το Early Access να ξεκινάει στις 10 Μαΐου.