Η Riot Games ετοιμάζει ένα “Bullet Heaven” PvE Mode για το League of Legends

Τα “Bullet Heaven” παιχνίδια είναι ένα…”νέο” είδος που από την κυκλοφορία του Vampire Survivors και μετά έχουν εκτοξευθεί στις προτιμήσεις και βλέπουμε ολοένα και περισσότερες ομάδες να προσπαθούν να επιτύχουν την επιτυχία του πρώτου τίτλου.

Τα παιχνίδια Bullet Heaven, που έρχονται σε αντίθεση με τα bullet hells, επιτρέπουν στους παίκτες να είναι η πηγή βλημάτων σε κύματα εχθρών. Με το είδος να γίνεται γνωστό ολοένα και περισσότερο, πολλές μεγάλες εταιρείες προχώρησαν στην δημιουργία ενός spin-off ή game mode στα παιχνίδια τους με πρόσφατο παράδειγμα το Deep Rock Galactic με την κυκλοφορία του Survivors και την ανακοίνωση του TemTem Swarm.

H Riot Games είναι η επόμενη εταιρεία που προχωρά στην δημιουργία ενός PvE Game Mode για το League of Legends με υπεύθυνη την Selina Liu, η οποία περιέγραψε το mode ως μια απομάκρυνση από το βασικό gameplay του League, αλλά με πιο χαλαρή ατμόσφαιρα σε σύγκριση με τo Arena Mode.

Η νέα λειτουργία του League of Legends, που ονομάζεται “bullet heaven survivor”, υπόσχεται να διαφέρει σημαντικά από τις προηγούμενες PvE εμπειρίες όπως το Odyssey: Extraction ή το Star Guardian. Ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με το mode, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός του, παραμένουν άγνωστες, ένα στιγμιότυπο οθόνης που κοινοποιήθηκε κατά την πρώιμη ανάπτυξή του δείχνει ομοιότητες με το Vampire Survivors. Προγραμματισμένο για κυκλοφορία στα μέσα του 2024, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία θα αποκαλυφθούν σε προσεχείς dev updates.