Απολύσεις στην Lost Boys Interactive

Σύμφωνα με αναφορά του Aftermath, η Gearbox Interactive προχώρησε σε απολύσεις σε ένα από τα studio της, την Lost Boys. Με την σειρά της, η Lost Boys Interactive επιβεβαίωσε της απολύσεις στο Eurogamer.

H Lost Boys Interactive, που εξαγοράστηκε από την Gearbox το 2022, είναι ένα στούντιο υποστήριξης που έχει συμβάλει σε διάφορα έργα, συμπεριλαμβανομένων των Tiny Tina’s Wonderlands, Diablo 4 και Borderlands 3.

Οι αναφορές δείχνουν ότι αυτές οι απολύσεις επηρέασαν εργαζόμενους σε διαφορετικούς κλάδους και επίπεδα στο στούντιο, με πολλά άτομα να μοιράζονται τα νέα στο LinkedIn. Οι απολύσεις έρχονται εν μέσω του ευρύτερου προγράμματος αναδιάρθρωσης της Embracer μετά την κατάρρευση μιας επενδυτικής συνεργασίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τις φήμες ότι η Gearbox εξεταζόταν προς πώληση τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με την Lost Boys, πάνω από 400 άτομα έχασαν τις θέσεις τους ενώ η δήλωση γράφει:

Η Lost Boys Interactive πήρε τη δύσκολη απόφαση να αναδιαρθρώσει το στούντιο της για να διασφαλίσει ότι μπορούμε να πετύχουμε παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει η βιομηχανία αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι θα αποχωριστούμε ορισμένα μέλη της ομάδας μας και θα συνεργαστούμε στενά με αυτούς που επηρεάστηκαν. Γνωρίζουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για αυτήν την ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα ανθρώπων και θα παράσχουμε υποστήριξη και βοήθεια μέσω αυτής της μετάβασης σε όσους φεύγουν.