Απολύσεις ανακοινώθηκαν στην Phoenix Labs

H ηγεσία της Phoenix Labs ανακοίνωσε σήμερα ένα μεγάλο κύμα απολύσεων στην εταιρεία που επηρεάζει πάνω από 100 υπαλλήλους.

Η απόλυση του προσωπικού οδήγησε επίσης στην διακοπή της ανάπτυξης σε όλα τα έργα εκτός από τα live-service παιχνίδια τους Dauntless και Fae Farm.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο LinkedIn, το στούντιο εξέφρασε τη δέσμευσή του να δώσει προτεραιότητα σε αυτά τα δύο παιχνίδια και να εξυπηρετήσει τις κοινότητές τους, σταματώντας ουσιαστικά τις εργασίες σε όλα τα άλλα έργα.

Όπως αναφέρει το μήνυμα:

Σήμερα είναι μια απίστευτα δύσκολη μέρα. Μετά από μια μακρά περίοδο αξιολόγησης του τρόπου πλοήγησης στο οικονομικό μας περιβάλλον, χρειάστηκε να αναδιαρθρώσουμε σημαντικά την εταιρεία για να ανοίξουμε έναν δρόμο για ένα ισχυρό μέλλον.

Αναδιοργανώνουμε τα Phoenix Labs για να επικεντρωθούμε στους καλύτερους στην κατηγορία μας τίτλους ζωντανών υπηρεσιών, Dauntless και Fae Farm, και να εξυπηρετήσουμε τις κοινότητές τους.

Αυτό δυστυχώς σημαίνει ακύρωση εργασιών σε όλα τα άλλα έργα στο στούντιο, κάτι που θα επηρεάσει άμεσα πολλούς από τους συναδέλφους μας. Εμείς δίνουμε ειδοποιήσεις σε όλους των οποίων οι ρόλοι επηρεάζονται.

Αυτή η αναδιάρθρωση δεν έγινε εύκολα και ήταν πραγματικά η τελευταία λύση για να διασφαλιστεί ότι τα Phoenix Labs μπορούν να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν μακροπρόθεσμα. Είναι αδύνατο να περιγράψουμε πόσο βαθιά εκτιμούμε κάθε ταλαντούχο άτομο που έχει συνεισφέρει τη σκληρή δουλειά και το πάθος του σε κάθε έργο στο στούντιο μας.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τα μέλη της ομάδας μας που αναχωρούν σε αυτήν την ενδιάμεση περίοδο και να ενθαρρύνουμε κάθε στούντιο που αναζητά απίστευτο ταλέντο να μιλήσει με τους μοναδικούς ανθρώπους που ήταν μέρος του ταξιδιού της Phoenix Labs.