Η Rebel Wolves αποκάλυψε το πρώτο της Project, το Dawnwalker

Πριν από λίγες μέρες, σας ενημερώσαμε πως ο πρώην προγραμματιστής της CD Projekt RED και βετεράνος της βιομηχανίας, Mateusz Tomaszkiewicz εντάχθηκε στους Rebel Wolves. Σήμερα, η ομάδα των ex-Witcher και ex-Cyberpunk 2077 devs αποκάλυψε το πρώτο της project ονόματι Dawnwalker.

To Dawnwalker θα είναι ένα dark fantasy RPG titled που θα έχει ως στόχο να εξελίξει το είδος των cRPG δημιουργώντας μοναδικές ιστορίες. Θα είναι ένα AAA dark fantasy χτισμένο στην Unreal 5 engine και ενδεχομένως να είναι ίδιο σε μέγεθος με το The Witcher 3’s Blood and Wine expansion.

Το παιχνίδι φημολογούνταν εδώ και καιρό ότι ήταν ένα Open World Single-player RPG για PC και κονσόλες επόμενης γενιάς με τον τίτλο Dawnwalker: Origins, το πρώτο παιχνίδι στο προγραμματισμένο έπος του Dawnwalker. Το στούντιο μοιράστηκε το concept art που βλέπετε παραπάνω, παρέχοντας μια ματιά στο επερχόμενο παιχνίδι.

Η Rebel Wolves διαθέτει μια ομάδα με αξιόλογους βετεράνους του κλάδου, συμπεριλαμβανομένου του Jakub Szamałek ως αφηγηματικού σκηνοθέτη και κύριου σεναριογράφου και άλλων μελών που έχουν συνεισφέρει σε έργα όπως το Cyberpunk, το Thronebreaker, το Shadow Warrior 2 και η σειρά The Witcher.