Ανακοινώθηκε το Lost Hellden

Η Artisan Studios αποκάλυψε την ανάπτυξη του νέου της IP Lost Hellden, ενός action JRPG. Το παιχνίδια αναπτύσσεται από τους Takeshi Oga (Siren Series, Gravity Rush 1 & 2) και τον Hitoshi Sakimoto (Final Fantasy XII, Final Fantasy Tactics, Tactics Ogre, Unicorn Overlord). 

Μαζί με την ανακοίνωση, η Artisan Studios δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer για το παιχνίδι. Σε αυτό παρουσιάζεται ο κόσμος της Era και το σύστημα μάχης του παιχνιδιού.

Το Lost Hellden φέρνει τους παίκτες σε έναν κόσμο όπου μέσω των παραδόσεων του, όλοι οι πολίτες αναγκάζονται να δεσμευτούν εκ γενετής με ένα από τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα. Οι πολίτες πρέπει να ζήσουν τη ζωή τους αντιστεκόμενοι στον πειρασμό τους ή να υποκύψουν και να καταλήξουν ως τέρατα σε μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο.

Η ιστορία ακολουθεί τα δίδυμα αδέρφια Cyphel και Leht, των οποίων η άτυχη τελετή δεσίματος τους οδηγεί σε ένα επικίνδυνο ταξίδι αυτο-ανακάλυψης. Με ένα μείγμα από όμορφα ζωγραφισμένα στο χέρι 2D και 3D animation, ένα εξαιρετικά στρατηγικό σύστημα μάχης δράσης και βαθιά αφήγηση και χαρακτήρες, το Lost Hellden είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές του είδους.

Το Lost Hellden αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες το 2025.