Το Tomb Raider: Definitive Edition έφτασε στα PC

H Square Enix φαίνεται να προχώρησε σε μια κίνηση που δεν περιμέναμε και σίγουρα δεν γνωρίζαμε. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το Tomb Raider: Definitive Edition στα PC μέσω του Microsoft Store.

To “Tomb Raider: Definitive Edition” είναι μια βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού “Tomb Raider” που κυκλοφόρησε αρχικά το 2013. Αυτή η επανακυκλοφορία προσφέρει βελτιωμένα γραφικά και άλλες βελτιώσεις για τις κονσόλες επόμενης γενιάς, όπως το PlayStation 4 και το Xbox One, καθώς και για το Microsoft Windows. Η Definitive Edition περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο της αρχικής έκδοσης του παιχνιδιού, μαζί με πρόσθετα περιεχόμενα και βελτιώσεις.

Το “Tomb Raider” του 2013 είναι μια επανεκκίνηση της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών “Tomb Raider”, που ακολουθεί τις περιπέτειες της νεαρής Lara Croft καθώς ανακαλύπτει ένα ερειπωμένο νησί στον Τροπικό Ειρηνικό και παλεύει για επιβίωση και αυτογνωσία. Με έντονο focus στην περιπέτεια και τη δράση, το παιχνίδι προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά, νέους μηχανισμούς και μια διαφορετική ιστορία.

Η Definitive Edition πρόσθεσε αναβαθμισμένα γραφικά, βελτιωμένα μοντέλα χαρακτήρων, βελτιωμένα εφέ φωτός και σκιάς, καθώς και ανανεωμένα περιβάλλοντα. Επιπλέον, η έκδοση περιλαμβάνει όλο το DLC περιεχόμενο που κυκλοφόρησε για το παιχνίδι.