Το Portal RTX αναβαθμίζεται με νέες τεχνολογίες της NVIDIA

Το Portal RTX κατάφερε να δημιουργήσει μια μοναδική φήμη λόγω της δυνατότητάς του να αποτελεί ένα καλό test αντοχής για το RayTracing της NVIDIA.

Μια πρόσφατη ενημέρωση για το Portal RTX εισάγει νέες τεχνολογίες για GPU RTX χρήστες, όπως ταχύτερη φόρτωση στοιχείων και υποστήριξη DLSS 3.5. Μια σημαντική προσθήκη είναι το Nvidia RTX IO, το οποίο αξιοποιεί την αποσυμπίεση σε επίπεδο GPU για να μειώσει τους χρόνους φόρτωσης των textures και να μειώσει το αποτύπωμα της μονάδας δίσκου του παιχνιδιού κατά 37%.

Επιπλέον, υποστηρίζεται πλέον το DLSS 3.5, αν και δεν είναι σαφές εάν η ανακατασκευή ακτίνων περιλαμβάνεται σε αυτήν την ενημέρωση. Ενώ η ανακατασκευή ακτίνων θα μπορούσε να βελτιώσει τον απαιτητικό φωτισμό του παιχνιδιού, το DLSS 3.5 μόνο είναι μια ευπρόσδεκτη βελτίωση, υποστηρίζοντας όλες τις GPU της σειράς RTX από τη σειρά 20 και μετά.

Παρά τον απαιτητικό χαρακτήρα του, το Portal RTX συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια της τεχνολογίας γραφικών. Με αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, το παιχνίδι στοχεύει να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες RTX, προσελκύοντας πιθανώς εκείνους που στο παρελθόν αντιμετώπιζαν προβλήματα απόδοσης σε παλαιότερες κάρτες RTX.