Το Persona 3 Reload αποκτά Expansion Pass

Το Persona 3 Reload λαμβάνει ένα Expansion Pass, προσθέτοντας το πολυπόθητο expansion με τίτλο The Answer καθώς και διάφορα cosmetics.

Dataminers είχαν υποδείξει αυτό το Expansion Pack, και τώρα ανακοινώθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια του Xbox Partner Preview event σήμερα. Το The Answer θα κυκλοφορήσει ως το τρίτο κύμα του πακέτου επέκτασης τον Σεπτέμβριο του 2024.

Πέρα από το The Answer, το πακέτο επέκτασης θα περιλαμβάνει και άλλες κυκλοφορίες περιεχομένου. Στις 12 Μαρτίου, θα προστεθούν δύο σετ μουσικής από το Persona 5 Royal και το Persona 4 Golden. Στη συνέχεια, τον Μάιο, το δεύτερο κύμα του πακέτου επέκτασης θα προσθέσει νέα κοστούμια και μουσική από το Velvet Room.

Το κεντρικό σημείο του πακέτου επέκτασης θα είναι το Episode Aigis: The Answer, προγραμματισμένο για κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο. Αυτή η επέκταση, αρχικά μέρος του Persona 3 FES, περιλαμβάνει έναν επίλογο που εστιάζει στην Aigis, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη κατάληξη στην ιστορία. Ωστόσο, φαίνεται ότι η θηλυκή πρωταγωνίστρια από το Persona 3 Portable δεν θα περιλαμβάνεται στο πακέτο.

Το Persona 3 Reload κυκλοφόρησε για PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One και PC στις 2 Φεβρουαρίου παγκοσμίως. Θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω του Xbox Game Pass.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα και στο αντίστοιχο review μας στον σύνδεσμο εδώ.