Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Frostpunk 2

Η 11 bit studios, η εταιρεία πίσω από το This War of Mine, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Frostpunk 2. Θα είναι διαθέσιμο στο PC Game Pass από την πρώτη μέρα, με ειδήσεις σχετικά με την έκδοση για κονσόλες να μην έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Στο Frostpunk 2, οι παίκτες θα αναλάβουν ξανά την πρόκληση να κατασκευάσουν και να διαχειριστούν μια πόλη για να αντέξει σε δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες και να αντιμετωπίσει διάφορες απειλές. Κάμποσα χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού παιχνιδιού, η συνέχεια υπόσχεται να εισάγει νέες προκλήσεις και μηχανισμούς καθώς οι παίκτες προσπαθούν να εξασφαλίσουν την επιβίωση του πολιτισμού τους.

Αντίθετα από τον προκάτοχό του, όπου ο καιρός ήταν η κύρια ανησυχία, το Frostpunk 2 εστιάζει στις κοινωνικές προκλήσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες ματιές, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν τη διαχείριση πολύπλοκων κοινωνικών δυναμικών και πολιτικών αποφάσεων, προσθέτοντας ένα νέο επίπεδο βάθους στο gameplay. Αναμένεται ότι η συνέχεια θα προσφέρει μια πιο λεπτομερή και πραγματικιστική απεικόνιση των πολιτικών αγώνων εντός της κοινότητάς μας.

Η αναμενόμενη συνέχεια του παιχνιδιού επιβίωσης έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου για PC.