Ανακοινώθηκε το The Sinking City 2

Η Frogwares, η ουκρανική ομάδα ανάπτυξης, ανακοίνωσε το The Sinking City 2, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο PC, το PlayStation 5 και το Xbox Series X/S το 2025.

Η ιστορία της συνέχειας θα λάβει χώρα ξανά στις Ηνωμένες Πολιτείες της δεκαετίας του 1920 με ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τον Lovecraft και θα αφηγείται μια ξεχωριστή και αυτόνομη ιστορία από τον προκάτοχό του. Η Frogwares επικεντρώνεται σε μια πιο “τρομακτική” κατεύθυνση για αυτήν την είσοδο, επιδιώκοντας να ενισχύσει τον επικείμενο τίτλο με τη χρήση της Unreal Engine 5.

Η εργασία του ντετέκτιβ θα είναι τώρα προαιρετική – ένας τρόπος για να αποκαλύψετε νέες λεπτομέρειες της ιστορίας του παιχνιδιού, αλλά χωρίς να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδό σας. Η Frogwares θα χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη του The Sinking City 2 εν μέρει μέσω του Kickstarter, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία θα βοηθήσει στην παροχή ενός “ασφαλούς δικτύου” κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και θα καλύψει το κόστος “κάποιων επιπλέον χαρακτηριστικών“.

Η Frogwares, που έχει έδρα το Κίεβο, έχει εργαστεί μέσα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τα τελευταία δύο χρόνια, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ανέπτυξε και κυκλοφόρησε το Sherlock Holmes: The Awakened του 2023.

Η εταιρεία παρέχει τακτικές ενημερώσεις για το πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση, η οποία δημιουργεί συγκλονιστικές αναγνώσεις.