Το νέο δωρεάν παιχνίδι από τo Epic Games Store #15

Η Εpic Games Store συνεχίζει και δίνει δωρεάν παιχνίδια μέσω του Store της. Η νέα χρονιά έφτασε και η εταιρεία την ξεκινάει συνεχίζοντας την παράδοση με το πρώτο δωρεάν τίτλο του 2024 που είναι το Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Το Marvel’s Guardians of the Galaxy είναι ένα βιντεοπαιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Eidos-Montreal και δημοσιεύθηκε από τη Square Enix. Κυκλοφόρησε στις 26 Οκτωβρίου 2021, και είναι διαθέσιμο για πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των PlayStation, Xbox, και PC.

Το παιχνίδι επικεντρώνεται γύρω από τους “Φύλακες του Γαλαξία” (Guardians of the Galaxy), που αποτελούνται από τους Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket Raccoon και Groot. Ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο του Star-Lord, του ηγέτη της ομάδας και πρέπει να λάβει αποφάσεις που επηρεάζουν την εξέλιξη της ιστορίας. Το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία δράσης με στοιχεία εξερεύνησης και επιλογών διαλόγου.

Ο τίτλος θεωρείται ένα από τα καλύτερα Marvel-related βιντεοπαιχνίδια και έχει λάβει και ορισμένα βραβεία συμπεριλαμβανομένου του Best Narrative Award στα The Game Awards 2021.