Κυκλοφόρησε το Manic Mechanics

Η 4J Studio ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του co-op παιχνιδιού της, Manic Mechanics, σε PC, PS4, PS5 και Xbox Series X|S.

Στο Manic Mechanics, ένας ή περισσότεροι παίκτες καλούνται να επισκεφτούν με την σειρά διαφορετικά γκαράζ και να επισκευάσουν μια σειρά από επερχόμενα, διαλειμμένα αυτοκίνητα, φορτηγά και οχήματα. Θα επισκεφθούμε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες των Octane Isles με την κάθε μια να προσφέρει πέντε διαφορετικά επίπεδα, καθένα με διαφορετικές προκλήσεις, αποστολές, θέματα και ιδιαιτερότητες. Για παράδειγμα, πέρα από απλά αυτοκίνητα θα βρεθούμε να επισκευάζουμε φορτηγά, πλοία, υποβρύχια και σκάφη.

Το Manic Mechanics είναι ένας τίτλος που δεν προσφέρει κάτι τελείως καινούργιο αλλά παραμένει διαφορετικό και φρέσκο σε ένα είδος που πάντα έχει κάτι να προσφέρει στους παίκτες και τις παρέες τους.

Ως μια πρώτη προσπάθεια από την 4J Studios είναι αρκετά τίμια αλλά ορισμένες ατέλειες ή παραλείψεις αλλοίωσαν την εμπειρία μας. Παρόλα αυτά, ανυπομονούμε να δούμε πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει ένα ενδεχόμενο sequel ή τι εκπλήξεις μας περιμένουν σε μελλοντικά DLCs.

To Manic Mechanics είναι διαθέσιμο σε PC (Steam), PS5, PS4, Xbox Series X|S και Xbox One.